Πολιτική

Ο Κασσελάκης “καρφώνει” Τσίπρα: Του έστελνα μηνύματα για κοινές πρωτοβουλίες και τηρούσε σιγή ιχθύος

Ο Κασσελάκης “καρφώνει” Τσίπρα: Του έστελνα μηνύματα για κοινές πρωτοβουλίες και τηρούσε σιγή ιχθύος
Λίγο πριν αυξηθούν οι τόνοι στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εξήγησε στα στελέχη του κόμματος ότι ήταν έντιμος απέναντί του

«Ήμουν έντιμος και ειλικρινής απέναντι σε όλες και όλους», φέρεται να είπε στην αρχή της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε ότι «έναν χρόνο που βρίσκεται στη θέση του προέδρου θεωρεί ότι είναι ειλικρινής και έντιμος προς όλες και όλους». Σε αυτό το σημείο εξήγησε, ειδικότερα, ότι ήταν έντιμος και απέναντι σε εκείνους που αποχώρησαν από το κόμμα, προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Νίκο Φίλη, τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Αλέξη Χαρίτση, ακόμη και προς την Έφη Αχτσιόγλου, στην οποία πρότεινε να αναλάβει όποια θέση επιθυμούσε, με στόχο «να πάει το κόμμα μπροστά».

Συνεχίζοντας, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είπε ότι «ήταν έντιμος και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα». Ειδικά για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος ανέφερε ότι «ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, μετά την εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, του έστελνε μηνύματα για να συντονίσουν κοινές πρωτοβουλίες, όπως για τις γυναικοκτονίες, αλλά εκείνος τηρούσε σιγή ιχθύος».

Τι του απάντησαν οι διαφωνούντες 

Στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν οι «διαφωνούντες», τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ο μοναδικός που έχει αμφισβητήσει τους συντρόφους του για ανέντιμη συμπεριφορά.

Όπως επισήμαναν, εκείνος με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα καταφερόταν εναντίον όσων διαφωνούν μαζί του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments