Πολιτική

Σπίρτζης: Εγώ φταίω που είναι ανεπαρκής o Κασσελάκης;Τιμή μου αν διαγραφώ για τις απόψεις μου

Σπίρτζης: Εγώ φταίω που είναι ανεπαρκής o Κασσελάκης;Τιμή μου αν διαγραφώ για τις απόψεις μου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)// Σπίρτζης: Εγώ φταίω που είναι ανεπαρκής o Κασσελάκης;Τιμή μου αν διαγραφώ για τις απόψεις μου

«Έχει πάρα πολλές ελλείψεις, έχει πολιτική ανεπάρκεια. Αντί να κάνει επεξεργασία προτάσεων έχει μια τάση η επικοινωνία να σχετίζεται με το πρόσωπό του και με θέματα αλλότρια από την πολιτική»

Δριμεία κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τον οποίο είπε ότι είναι πολιτικά ανεπαρκής και δεν γλιτώνει τις γκάφες άσκησε ο Χρήστος Σπίρτζης το μεσημέρι της Πέμπτης λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπό του.

Όπως είπε, μάλιστα, «αν διαγραφώ θα είναι τιμή μου γιατί θα διαγραφώ επειδή διατύπωσα τις απόψεις μου τις οποίες δεν θα σταμαστήσχω να εκφράζω».

«Αμφισβητώ την τακτική του προέδρου, όχι τον ίδιο τον πρόεδρο. Το έκανα μετά τις ευρωεκλογές γιατί τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά, δεν μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πηγαίνει σε πραγματικό αριθμό ψήψων και ποσοστά χαμηλότερα. Ο Κασσελάκης ήταν αυτός που έταζε ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα ή έστω δεύτερο και με μικρή διαφορά» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Τσίπρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments