Διεθνή

Τραμπ: Μια νίκη της Χάρις στις εκλογές θα σημάνει το τέλος του Ισραήλ

Τραμπ: Μια νίκη της Χάρις στις εκλογές θα σημάνει το τέλος του Ισραήλ

Πηγή Φωτογραφίας: CNN

Αν η υποψήφια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις κερδίσει τις εκλογές

Αν η υποψήφια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις κερδίσει τις εκλογές, το Ισραήλ θα πάψει να υπάρχει, δήλωσε μέσω τηλεδιάσκεψης ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, την Πέμπτη, σε συγκέντρωση Ρεπουμπλικανών Εβραίων.

«Θα συνεργαστώ μαζί σας για να διασφαλίσω ότι το Ισραήλ θα είναι μαζί μας για χιλιάδες χρόνια», είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, σύμφωνα με τους Times of Israel. «Αν κερδίσουν, το Ισραήλ θα εξαφανιστεί… μπορείτε να ξεχάσετε το Ισραήλ, αυτό θα συμβεί».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ψήφος υπέρ του είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί το εβραϊκό κράτος από τη σίγουρη καταστροφή.

«Πρέπει να ψηφίσουν τον Τραμπ, αν δεν το κάνουν, νομίζω ότι θα είναι μια πολύ τρομερή κατάσταση», δήλωσε, και υποσχέθηκε ότι θα «βοηθήσει το Ισραήλ να ξαναγίνει μεγάλο».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο Τραμπ ισχυρίστηκε επίσης ότι αν είχε παραμείνει πρόεδρος, «κάθε χώρα» θα είχε προσχωρήσει στις συμφωνίες του Αβραάμ.

Παράλληλα, είπε ότι όσοι υποστηρίζουν τη Χαμάς θα εκδιωχθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

«Όταν γίνω πρόεδρος θα απελάσουμε τους ξένους υποστηρικτές του τζιχάντ και τους υποστηρικτές της Χαμάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments