Lifestyle

Αναστασία Γιάμαλη: “Δεν είμαι jukebox, ούτε χαμαιλέοντας,δεν είναι όλα τα κανάλια το ίδιο”

Αναστασία Γιάμαλη: “Δεν είμαι jukebox, ούτε χαμαιλέοντας,δεν είναι όλα τα κανάλια το ίδιο”

Πηγή Φωτογραφίας: instagram natasa giamali//Αναστασία Γιάμαλη: "Δεν είμαι jukebox, ούτε χαμαιλέοντας,δεν είναι όλα τα κανάλια το ίδιο"

«Εγώ δεν αλλάζω χρώματα ανάλογα με τον εκάστοτε εργοδότη μου»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Το Βήμα και τον Γιώργο Πολυμενέα παραχώρησε η Αναστασία Γιάμαλη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλά με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα» και αναφέρεται στα σχόλια που άκουσε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της από το Kontra Channel στο MEGA.

«Δεν είμαι jukebox, ούτε χαμαιλέοντας. Δεν αλλάζω χρώματα, αξίες και ιδεολογία ανάλογα με τον εκάστοτε εργοδότη μου. Στη συντριπτική του πλειοψηφία ο κόσμος που με παρακολουθούσε, με συμπαθούσε ή θεωρούσε ότι υπάρχει μία συναντίληψη στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα χάρηκε που θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο βήμα μέσα από το οποίο θα μπορώ να εκφράζομαι και να δημοσιογραφώ», δηλώνει η Αναστασία Γιάμαλη.

«Υπήρχε και ένας κόσμος που το αντιμετώπισε με ιδιαίτερο σκεπτικισμό, του τύπου ότι τα μεγάλα κανάλια «φημώνουν». Δεν είναι όλα τα μεγάλα κανάλια το ίδιο», επισημαίνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην εφημερίδα Το Βήμα.

Η Αναστασία Γιάμαλη κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 16:10 στο MEGA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments