Οδηγός

Εφορεία Αρχαιοτήτων ανακοίνωσε νέες προσλήψεις για επτά θέσεις

Εφορεία Αρχαιοτήτων ανακοίνωσε νέες προσλήψεις για επτά θέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΟΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και λήγει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη έξι θέσεων εργασίας. Οι θέσεις αφορούν αρχαιολόγο, συντηρητή αρχαιοτήτων και έργων τέχνης και εργάτες.

Οι προσλήψεις πρόκειται να υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του 4ου υποέργου: «Αρχαιολογικές Έρευνες» της πράξης «Βελτίωση Επαρχιακής Οδού Αμπελικού – Σταυρού» του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και λήγει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου

  • ΠΕ Αρχαιολόγων – 1 θέση
  • ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εμπειρία στη συντήρηση κεραμικής – 2 θέσεις
  • ΥΕ Εργατών – 3 θέσεις

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Σαπφούς 22, Τ.Κ. 81131, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, υπόψιν κ. Πάχου Ευφροσύνης (τηλ. επικοινωνίας: 22510-22087, 22510-40716), εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής Διαύγεια και του ΥΠΠΟΑ  και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας (από 6 Σεπτεμβρίου 2024 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024).
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments