Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Εγκαίνια της μοναδικής Μονάδας Μελανώματος και Δερματικών Καρκίνων για τη Β. Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης: Εγκαίνια της μοναδικής Μονάδας Μελανώματος και Δερματικών Καρκίνων για τη Β. Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: [367545] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Όσοι λένε πως το ΕΣΥ καταρρέει, ας πάνε να δουν με τα μάτια τους το σπουδαίο έργο

Τα εγκαίνια της πρώτης και μοναδικής Μονάδας Μελανώματος και Δερματικών Καρκίνων για τη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποίησε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το έργο αποτελεί τον καρπό μιας τετράχρονης συλλογικής προσπάθειας πολλών ανθρώπων και πλέον, βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία.

Επίσης, όπως αναφέρει ο υπουργός Υγείας, το εξειδικευμένο κέντρο είναι μακράν σήμερα το καλύτερα εξοπλισμένο τέτοιο κέντρο, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη. Το μηχάνημα που έχει για τον ακριβή εντοπισμού του καρκίνου συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών καλύτερων στο σύνολο της Ευρώπης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Χθες όμως έζησα και μία από τις πιο σημαντικές μου στιγμές ως Υπουργός Υγείας. Εγκαινίασα την πρώτη και μοναδική Μονάδα Μελανώματος και Δερματικών Καρκίνων για την Βόρεια Ελλάδα στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

4 χρόνια συλλογικής προσπάθειας πολλών ανθρώπων, της Διοικήσεως του Νοσοκομείου, της Διοικήσεως της 4ης ΥΠΕ, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και διαδοχικών Υπουργών Υγείας οδήγησαν τελικά στο χθεσινό μικρό θαύμα.

Έδωσα εντολή και δώσαμε εκεί όλο το προσωπικό που μας ζητήθηκε για να λειτουργεί στην εντέλεια και πλέον είναι σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία.

Το εξειδικευμένο αυτό κέντρο είναι μακράν σήμερα το καλύτερα εξοπλισμένο τέτοιο κέντρο, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη. Το μηχάνημα που έχει για τον ακριβή εντοπισμού του καρκίνου συγκαταλέγεται στα 3 καλύτερα σε όλη την ΕΕ.

Μία μονάδα, διεπιστημονική, που θα σώσει πολλές μα πολλές ζωές.

Εξαιρετικά Άξιος ο Διευθυντής της ο Δρ Αιμίλιος Λάλλας, καθηγητής Δερματολογίας, και ένας απο τους καλύτερους επιστήμονες στην Ευρώπη.

Πραγματικά όσοι λένε ότι το ΕΣΥ Καταρρέει ας πάνε να δούνε με τα μάτια τους τί φτιάξαμε εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments