Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Στο 0,22% η συμμετοχή στην απεργία στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

Άδωνις Γεωργιάδης: Στο 0,22% η συμμετοχή στην απεργία στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

Πηγή Φωτογραφίας: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Το προσωπικό των Νοσοκομείων δεν πείθεται από την προπαγάνδα της «συμμορίας της γκρίνιας».

Μόλις 4 στους συνολικά 1860 εργαζομένους στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» συμμετείχαν στη σημερινή στάση εργασίας, όπως αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε χθες στο εν λόγω Νοσοκομείο για να συναντήσει τους εργολάβους του μεγαλύτερου έργου αναβάθμισης του Παπανικολάου στην ιστορία του. Με την ανακαίνιση του Νοσοκομείου επιδιώκεται και η εξοικονόμηση πολλών χρημάτων για ανοσοθεραπείες και η περίθαλψη περισσότερων ασθενών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει πως η επίσκεψή του αμαυρώθηκε από έναν γιατρό, συνδικαλιστή του ΚΚΕ, τις απρέπειες του οποίου πρόβαλλαν κατά κόρον τα γνωστά μέσα, που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση. Η σημερινή, ουσιαστικά μηδενική, συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις παραστάσεις, που δίνει η «συμμορία της γκρίνιας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Χθες βρέθηκα στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» για να δω τους εργολάβους του μεγαλύτερου έργου αναβάθμισης του Νοσοκομείου στην ιστορία του. Εκεί φτιάχνουμε με χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης την μοναδική στην Ελλάδα ειδική κλινική για την παραγωγή των εξειδικευμένων ανοσοθεραπειών. Στο Νοσοκομείο αυτό σήμερα περιθάλπουμε 30 ασθενείς, όπου η ανοσοθεραπεία ενός εκάστου κοστίζει 300.000€. Περίπου 10.000.000€ ετησίως δηλ. Όταν το Κέντρο αυτό θα είναι έτοιμο η κάθε ανοσοθεραπεία που θα φτιάχνουμε εκεί θα μας κοστίζει περίπου 45.000€. Άρα και πολλά χρήματα θα εξοικονομούμε και περισσότερους ασθενείς θα μπορούμε ευκολότερα να περιθάλπουμε. Με αυτή τη μονάδα το Νοσοκομείο «Παπανικολάου» μεταβάλλεται σε ένα από τα σπουδαιότερα Νοσοκομεία στα Βαλκάνια. Η υπεύθυνη Αιματολόγος που ήταν εκεί μάλιστα, στο live έλεγε πόσο πρέπει να δώσουμε μάχη για να προβάλουμε τα μεγάλα επιτεύγματα του Νοσοκομείου αυτού. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε απρόσκλητος ένας συνδικαλιστής του ΚΚΕ για να αρχίσει την παράσταση της Συμμορίας την γκρίνιας. Όλα τα κανάλια δεν έπαιξαν την αιματολόγο που έλεγε πόσο σπουδαία πράγματα κάνουμε αλλά έμενα που δεν συγκρατήθηκα πλέον καθώς η κασέτα που παίζουν οι συνδικαλιστές της Αριστεράς είναι η ίδια όπου και να πας και σε μας που πλέον ζούμε το σύστημα από μέσα, έχει καταντήσει γραφική.

Πιστεύετε ότι αυτές είναι οι δικές μου απόψεις; Επειδή με συμφέρει ως Υπουργός;…ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη…σήμερα σε αυτό το ίδιο νοσοκομείο κήρυξαν Στάση Εργασίας λόγω ΔΕΘ, διαμαρτυρίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κλπ κάτω σας έχω τα στατιστικά στοιχεία την συμμετοχής των εργαζομένων του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» σήμερα στην στάση εργασίας που κήρυξαν οι συνδικαλιστές….

Στις 1860 συνολικά εργαζομένους πόσοι πιστεύετε ότι συμμετείχαν στην στάση εργασίας για να αντισταθούν στον Μητσοτάκη, σε μένα κλπ;…4 (τέσσερις)…δηλ ποσοστό συμμετοχής στην σημερινή στάση εργασίας 0,22%….ο ένας από τους 4 ο κύριος που είδατε χθες…

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν ακολουθούν αυτές τις γραφικότητες διότι γνωρίζουν ότι ναι μεν προβλήματα υπάρχουν αλλά η Κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί!

0,22% στις απεργίες τους (και επιτυχία είναι συνήθως έχουν 0,10% στις κινητοποιήσεις τους), αλλά ξέρετε σε τί ποσοστό ζήτησαν οι γιατροί του ΕΣΥ να συμμετάσχουν στην Μεταρρύθμιση του παράλληλου ιδιωτικού τους έργου; Αυτής της Μεταρρυθμίσεως για την οποία όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του ΕΣΥ (ΟΕΝΓΕ, ΕΙΝΑΠ, ΠΟΕΔΗΝ) με κατηγόρησαν ότι καταστρέφω το σύστημα;…15% ήδη σε ένα μήνα. Και με τις διορθώσεις στην Υ/Α που κάνουμε τώρα αυτό το ποσοστό μέχρι τον Οκτώβριο θα διπλασιαστεί τουλάχιστον.

Ποιος τελικά εκπροσωπεί καλύτερα το προσωπικό του ΕΣΥ, ο συνδικαλιστής που χθες γκρίνιαζε, την αποθέωσαν τα ΜΜΕ και σήμερα τον ακολούθησε το 0,22% των συναδέλφων του ή ο Υπουργός που τα ΜΜΕ συνεχώς παρουσιάζουν με τα χειρότερα λόγια και τον ακολούθησαν αμέσως το 15%…;

Διότι στο τέλος η Συμμορίας της Μιζέριας (συνδικαλιστές της αριστεράς και ορισμένα ΜΜΕ και κόμματα) θα μας τρελάνουν…..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments