Πολιτική

Άδωνις: Μόλις 73 στους 10.000 εργαζόμενους συμμετείχαν στη στάση εργασίας σε όλη την 3η ΥΠΕ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. Το θέμα μπορεί να αναπαραχθεί σε άλλα ηλεκτρονικά και μη μέσα μόνο υπό την προϋπόθεση της ύπαρξης σαφούς αναφοράς του pagenews.gr ως πηγής της συγκεκριμένης είδησης.
Άδωνις: Μόλις 73 στους 10.000 εργαζόμενους συμμετείχαν στη στάση εργασίας σε όλη την 3η ΥΠΕ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πλέον, κάνω χάζι τη «συμμορία της γκρίνιας».

Μόλις το 0,73% των εργαζομένων σε όλη την 3η ΥΠΕ συμμετείχε στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, όπως επισημαίνει ο υπουργός Υγείας.

Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των απεργών δεν ξεπέρασε τους 73 σε σύνολο 10.000 εργαζομένων. Αναφερόμενος, δε, στην προπαγάνδα ορισμένων μέσων ενημέρωσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει πως «εγώ πλέον τους κάνω χάζι».

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας:

«Και δείτε τώρα τα ποσοστά συμμετοχής των εργαζομένων στην σημερινή στάση εργασίας σε όλη την 3η ΥΠΕ, για να καταλάβατε αυτοί που βλέπετε να φωνάζουν σε κάθε Νοσοκομείο που πηγαίνω, ποιους πραγματικά εκπροσωπούν….σε +10.000 εργαζομένους στο σύνολο σήμερα έκαναν στάση εργασίας οι….73….0,73%….θριάμβος!!!!! Αλλά μόλις σηκώσουν έναν πανό ή πιάσουν μια ντουντούκα αρχίζουν οι Δημοκρατία, Αυγή, Ντοκουμέντο, Mega Channel, In.gr, Στο Κόκκινο κλπ «χαμός με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Γεωργιάδη κλπ»….

Κοινώς μην δίνετε καμία απολύτως σημασία εγώ πλέον τους κάνω χάζι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments