Πολιτική

Παππάς για σενάρια αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ: Όποιος θέλει, θα πρέπει να κάνει πρόταση μομφής

Παππάς για σενάρια αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ: Όποιος θέλει, θα πρέπει να κάνει πρόταση μομφής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παππάς για σενάρια αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ: Όποιος θέλει, θα πρέπει να κάνει πρόταση μομφής

«Αν θέλει κάτι να πει ο Αλέξης Τσίπρας, τότε θα το πει» είπε ο Νίκος Παππάς και άφησε αιχμές σε όσους μεταφέρουν τα λόγια του

«Όχι» στα σενάρια που μιλούν για την αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ο νέος επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς, ξεκαθαρίζοντας πως «όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας θα πρέπει να κάνει πρόταση μομφής».

«Είναι λάθος μετά από έναν τεταμένο χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ να πετάξουμε το μπαλάκι στους πολίτες» υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ.  Σημείωσε, δε, πως σε αυτή τη φάση περιμένουν τι εισήγηση θα έρθει στην ΚΕ του κόμματος.

Όπως είπε, ο ίδιος δεν έχει δει κάποια εναλλακτική στρατηγική – πλατφόρμα από τους διαφωνούντες. «Δεν υπάρχει καμία πρόθεση ή δυνατότητα να δημιουργηθεί κόμμα προσωποπαγούς κόμματος» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τον Παύλο Πολάκη, επεσήμανε πως κατά τη γνώμη του καλώς επέστρεψε στην ΚΟ.

Για την αλλαγή ονόματος υπογράμμισε πως δεν είναι αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσει αυτή τη στιγμή.

Νίκος Παππάς: «Αν θέλει κάτι να πει ο Αλέξης Τσίπρας, τότε θα το πει» 

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως αν θέλει κάτι να πει, τότε θα το πει και άφησε αιχμές σε όσους μεταφέρουν τα λόγια του. Εξάλλου, όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας έχει πολλά να προσφέρει στην Αριστερά και στην πατρίδα του.

Τέλος, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο διαγραφής του Χρήστου Σπίρτζη λέγοντας πως ενώ το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει κάποιες απαράδεκτες τοποθετήσεις στη δημόσια σφαίρα, «δεν νομίζω πως τα προβλήματα πρέπει να λύνονται με διαγραφές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments