SPOTLIGHTS

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως και το Σάββατο [vid]

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως και το Σάββατο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΕΦΑΛΑΡΙ Ν.12 (EUROKINISSI/ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΠΠΑΣ)

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως και το Σάββατο [vid]

Άνοιξε την αυλαία για το 2024 την Πέμπτη (5/9) το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, με την τελετή έναρξης να δίνει το σύνθημα για το 10ο γύρο του φετινού WRC, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας.

Ο ιστορικός ελληνικός αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του WRC, ξεκίνησε και επίσημα χθες με την τελετή έναρξης να γίνεται μπροστά από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Το ελληνικό κοινό έδειξε την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τους οδηγούς να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εμπρός από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος, Γιώργος Κεχαγιάς – Νίκος Πετρόπουλος, Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος καταχειροκροτήθηκαν από τους χιλιάδες θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για να γιορτάσουν το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός που διοργανώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια.

Μετά το τέλος της πανηγυρικής εκκίνησης τα τρία πληρώματα της On Sale Rally Team θα ξεκινήσουν σήμερα την αγωνιστική τους περιπέτεια στις 15 ειδικές διαδρομές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις το οποίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προσελκύσει τα βλέμματα όλων των φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και όχι μόνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments