Live Σχολιασμός

Μητσοτάκης ΔΕΘ: Αυξάνονται 2 εκατ. συντάξεις, 3ετής φοροαπαλλαγή για κλειστά σπίτια που νοικιάζονται

Μητσοτάκης ΔΕΘ: Αυξάνονται 2 εκατ. συντάξεις, 3ετής φοροαπαλλαγή για κλειστά σπίτια που νοικιάζονται
Το pagenews.gr σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Μέτρα για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, του στεγαστικού αλλά και της ακρίβειας πρόκειται να ανακοινώσει ο ΠρωθυπουργόςΚυριάκος Μητσοτάκης, από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» κατά την 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού στην 88Η ΔΕΘ  Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Συναντήθηκε με τον Γερμανό αντικαγκελάριο Χάμπεκ

Συνάντηση με τον Αντικαγκελάριο της Γερμανίας και Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομικών Υποθέσεων και Προστασίας του Κλίματος Ρόμπερτ Χάμπεκ είχε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γερμανό αντικαγκελάριο για την αποψινή του ομιλία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τους στόχους που θα θέσει για την κοινωνία και την οικονομία.

Ο Χάμπεκ έδωσε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, με αφορμή και τα χθεσινά νέα από τη EurostaT.

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο κέντρο διοίκησης τη ΔΕΘ για τα εγκαίνια της έκθεσης, εκεί όπου τον υποδέχτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

20:47

ΔΕΘ 2024: Oριστική επιστροφή ειδικού φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο

Την οριστική επιστροφή, με δίκαιο και αναλογικό τρόπο, θα επιστρέφονται τα ποσά από το αγροτικό πετρέλαιο, ανακοίνωσε οπρωθυπουργός από το βήμα της 88ης ΔΕΘ.

Επίσης, μίλησε για ευέλικτο σύστημα κόκκινων δανείων αγροτών και συνεταιρισμών και πρόγραμμα μέχρι 600 εκατομμύρια για τη θερμοκηπιακή καλλιέργεια και καινοτόμο σχέδιο ανταλλαγής και αντιπαροχής των αδρανών γαιών, για κατασκευή θερμοκηπίων αποκλειστικά για εξαγωγικά αγροτικά προϊόντα.

20:45

ΔΕΘ: Αυτοτελής φορολόγηση με συντελεστή 22% στις εφημερίες των γιατρών ΕΣΥ

Αύξηση άνω των 100 ευρώ το μήνα αναμένεται να φέρει στα εισοδήματα των γιατρών του ΕΣΥ

Διαβάστε περισσότερα εδώ
20:35

ΔΕΘ 2024 Μητσοτάκης: Αυξάνεται κατά 20% η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης για τους ένστολους

Αυξάνεται κατά 20% η αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική. «Μια μικρή αναγνώριση για την προσφορά τους. Κατέληξα εξαντλώντας κάθε δημοσιονομικό περιθώριο. Αυτοί που φορούν το εθνόσημο πρέπει να νιώθουν ότι η πατρίδα είναι πάντα δίπλα τους» είπε ο πρωθυπουργός.

20:25

Μητσοτάκης: Αύξηση συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου και μείωση ασφαλιστικών εισφορών

Μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού και του στεγαστικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών και παροχές με κοινωνικό αποτύπωμα για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, ανακοινώνει (λίγο μετά τις 20:00), ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εναρκτήρια ομιλία στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

20:14

Μητσοτάκης: Το 2027 θα έχουμε ξεπεράσει τις παθογένειες, είπε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως η Ελλάδα αλλάζει

«Βρίσκομαι μαζί σας αποφασισμένος να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις για τις οποίες οι πολίτες μας επέλεξαν. Ώστε το 2027 να βρει μια Ελλάδα με ευημερία στην κάθε γωνιά της και στον κάθε πολίτη της», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αρχή της ομιλίας του.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι έγιναν πράξη δεσμεύσεις, όχι με δανεικά αλλά με συνετή πολιτική πάνω σε υγιή θεμέλια. Τόνισε μια σειρά από μεταρρυθμίσεις που έγιναν πράξη και αποτελούσαν δέσμευση του ίδιου.

«Να που γίνονται, με τομές όπως τα μη κρατικά πανεπιστήμια και η επιστολική ψήφος», ανέφερε ακόμη απαντώντας σε όσους υποστήριξαν ότι «αυτά δεν γίνονται»

20:00

Ανεβαίνει στο βήμα ο πρωθυπουργός για την ομιλία του στην 88Η ΔΕΘ 

19:46

Πλήθος υπουργών δίνουν το παρών στην 88η ΔΕΘ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments