Νέα

OnlyFans: Ο ιδιοκτήτης του κέρδισε 472 εκατ. δολάρια πέρυσι

OnlyFans: Ο ιδιοκτήτης του κέρδισε 472 εκατ. δολάρια πέρυσι

Πηγή Φωτογραφίας: CNN

Τα κέρδη του Λιο Ραντβίνσκι, ιδιοκτήτη της συνδρομητικής πλατφόρμας OnlyFans, απο το 2020 έως και πέρυσι ξεπέρασαν τα 1,3 δισ. δολάρια

Μέρισμα 472 εκατομμυρίων δολαρίων έλαβε για το 2023, ιδιοκτήτης του OnlyFans Λιο Ραντβίνσκι, σύμφωνα με λογαριασμούς που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή από τη μητρική εταιρεία Fenix ​​International, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ραντβίνσκι συγκέντρωσε σχεδόν 40% περισσότερα από το 2022, όταν συγκέντρωσε 338 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το businessinsider.

Κέρδισε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια από την πλατφόρμα που ήταν δημοφιλής στους ενήλικες δημιουργούς περιεχομένου τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Το Forbes υπολογίζει την καθαρή περιουσία του Ραντβίνσκι σε 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Από το 2020, έχει κερδίσει περίπου 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια από την OnlyFans, γεγονός που βοηθησε τον Ουκρανοαμερικανό επιχειρηματια να πλησιάσει το όνειρό του να ενταχθεί στις τάξεις των υπερπλούσιων ανθρώπων που έχουν υπογράψει το The Giving Pledge και υποσχονται να δώσουν, να προσφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου τους.

Ο επιχειρηματίας, που αγόρασε το δημοφιλή συνδρομητικό ιστότοπο για ενηλίκους το 2018,  φαίνεται να απολαμβάνει να κρατά χαμηλό προφίλ, αλλά έχει μοιραστεί στην προσωπική του ιστοσελίδα ότι εκπαιδεύεται για να γίνει πιλότος ελικοπτέρου και ζει στη Φλόριντα.

Ο Ραντβίνσκι έχει ήδη συμμετάσχει στη φιλανθρωπία δωρίζοντας 5 εκατομμύρια δολάρια σε προσπάθειες ανακούφισης της Ουκρανίας το 2022 και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που περιλαμβάνουν το Memorial Sloan Kettering Cancer Center και την φιλοζωική οργάνωση West Suburban Humane Society, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Οι δημιουργοί περιεχομένου ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια

Το OnlyFans απέδειξε ότι είναι κάτι περισσότερο από μια πανδημία, καθώς τα έσοδά της αυξήθηκαν σχεδόν κατά το ένα πέμπτο πέρυσι στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο συνολικός αριθμός των δημιουργών του αυξήθηκε 29% πέρυσι σε 4,1 εκατομμύρια και η βάση των θαυμαστών του αυξήθηκε κατά 28% στα 305 εκατομμύρια.

Η εταιρεία σημείωσε άνθηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας καθώς πολλοί άνθρωποι συνέρρεαν για να ενταχθούν στην πλατφόρμα — η εταιρεία ανέφερε αύξηση 75% στις εγγραφές μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2020.

Σύμφωνα με τα αρχεία της εταιρείας, η βάση χρηστών της υπερδιπλασιάστηκε από το 2021 έως το 2022, όταν είχε 188 εκατομμύρια θαυμαστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments