Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Μετατρέπουμε το «Παπανικολάου» σε διεθνές κέντρο ανοσοθεραπείας

Άδωνις Γεωργιάδης: Μετατρέπουμε το «Παπανικολάου» σε διεθνές κέντρο ανοσοθεραπείας

Πηγή Φωτογραφίας: [368715] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Προχωρούμε και αλλάζουμε το ΕΣΥ

Σε πρότυπο κέντρο ανοσοθεραπείας αναβαθμίζεται το Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπως τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός εκφράζει τη δυσαρέσκειά του από την προβολή περιθωριακών συνδικαλιστικών φωνών κατά την επίσκεψή του στο εν λόγω Νοσοκομείο. Στο Ταμείο Ανάκαμψης έχει ενταχθεί ένα μεγάλο έργο άνω των 11 εκατ. ευρώ, προκειμένου να δημιουργηθεί η πρώτη και μοναδική κλινική παραγωγής ανοσοθεραπείας στην χώρα μας. Το δε κόστος της θεραπείας θα πέσει από 300.000 ευρώ για κάθε ασθενή σε 42.000 ευρώ, εξέλιξη που θα καταστήσει το «Παπανικολάου» σε κέντρο τέτοιων θεραπειών στη Βαλκανική.

Ακολουθεί η ανάρτηση του υπουργού Υγείας:

«Από την τελευταία επίσκεψη μου στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» το μόνον που προέβαλαν τα ΜΜΕ είναι η έντονη συζήτηση μου με έναν ιατρό συνδικαλιστή του ΚΚΕ. Όμως εκεί δεν πήγαμε για να ακούσουμε την ίδια κασέτα που παίζουν σε όλα τα Νοσοκομεία αυτοί καμιά πενηνταριά χρόνια αλλά για να δούμε την εξέλιξη ενός έργου που αλλάζει οριστικά και το Νοσοκομείο αυτό και τον Υγειονομικό χάρτη της Χώρας. Στο Ταμείο Ανάκαμψης έχουμε εντάξει ένα μεγάλο έργο άνω των 11.000.000€ για να φτιάξουμε την πρώτη και μοναδική κλινική παραγωγής ανοσοθεραπείας στην Ελλάδα. Θα ρίξουμε το κόστος της ετήσιας θεραπείας από 300.000€ που είναι για κάθε ασθενή σε 42.000€ και θα μετατρέψουμε το Νοσοκομείο Παπανικολάου στο Κέντρο τέτοιων θεραπειών όλων των Βαλκανίων.

Οι ιατροί μας ευχαρίστησαν και ειδικά η Διεθύντρια της Αιματολογικής Κλινικής μίλαγε με τα καλύτερα λόγια αλλά είπαμε…για τα ΜΜΕ μόνον ο συνδικαλιστής του ΚΚΕ είχε σημασία….προχωρούμε και αλλάζουμε το ΕΣΥ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments