Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Παρών στην εκδήλωση για την παραβατικότητα των ανηλίκων

Άδωνις Γεωργιάδης: Παρών στην εκδήλωση για την παραβατικότητα των ανηλίκων

Πηγή Φωτογραφίας: [371089] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Παρούσα σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Το παρών στην εκδήλωση για την καμπάνια για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων και των αιτιών που προκαλεί, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην εν λόγω εκδήλωση παραβρέθηκε το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, με πρωτεργάτη τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, υφυπουργό αρμόδιο για θέματα ψυχικής υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Το Υπουργείο Υγείας με πρωτεργάτη τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο και σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα από ψυχολόγους, μη Κυβερνητικές οργανώσεις, τον Δήμο Θεσσαλονίκης κλπ διοργάνωσε χθες μια μεγάλη εκδήλωση για την καμπάνια για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων και των αιτιών που την προκαλεί.

Θερμά συγχαρητήρια!

Υγ. Είχα την μεγάλη χαρά να είμαστε κυριολεκτικά όλη η ομάδα του Υπουργείου μας εκεί και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος αλλά όλοι μας οι Γενικοί Γραμματείς. Είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και αισθάνομαι πολύ τυχερός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments