Πολιτική

Βούλα Κεχαχιά: Πιθανή η πρόταση μομφής από τον Παύλο Πολάκη -Η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί

Βούλα Κεχαχιά: Πιθανή η πρόταση μομφής από τον Παύλο Πολάκη -Η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Βούλα Κεχαχιά: Πιθανή η πρόταση μομφής από τον Παύλο Πολάκη -Η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά.

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά.

Η κυρία Κεχαγιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Livenews» στο Mega και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Παύλος Πολάκης να καταθέσει πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν κάνουμε προσπάθεια να κρύψουμε το πρόβλημα. Και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσπαθεί να τα κρύψει κάτω από το χαλί, αλλά τα συζητά και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις» σημείωσε η Βούλα Κεχαγιά.

Κεχαγιά: Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε πρόταση μομφής, ενδεχομένως από τον κ. Πολάκη

«Με βάση όσα ακούστηκαν στην Πολιτική Γραμματεία υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε πρόταση μομφής, ενδεχομένως από τον κ. Πολάκη. Δεν μπορώ να προϊδεάσω αν θα κατατεθεί μία κοινή πρόταση από την ομάδα των ”87”, γιατί και οι ίδιοι έχουν ζητήσει εσωκομματικές κάλπες. Έως τώρα διαφορετική πολιτική πρόταση από όσους έχουν αντιρρήσεις δεν έχει κατατεθεί. Στον δημόσιο λόγο δεν ακούγεται πως υπάρχει άλλη γραμμή».

Στο ερώτημα εάν ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανοίξει το ζήτημα των εσωκομματικών εκλογών, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ο πρόεδρός του ξεκαθάρισε πως δεν θα ανοίξει το θέμα.

«Το είπε ξεκάθαρα διά της σιωπής του. Ο κ. Κασσελάκης έχει πει πως δεν θέλει να ταλαιπωρήσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και όλα πρέπει να γίνουν καταστατικά και θεσμικά».

Κεχαγιά: Η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί και ο κ. Κασσελάκης μπορεί να διοικήσει το κόμμα

«Πρέπει να έχουμε μπροστά μας όλα τα δεδομένα. Θέλουμε να έχουμε όλη την εικόνα του παζλ. Ο κ. Κασσελάκης έχει πει πως, θεσμικά, όποιος θέλει μπορεί να θέσει ζητήματα εκπροσώπησης. Πρέπει να τα δούμε όλα βήμα βήμα. Να είστε σίγουροι πως ο πρόεδρος θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα».

«Η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί και ο κ. Κασσελάκης μπορεί να διοικήσει το κόμμα και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Το θέμα είναι όλοι να αποφασίσουμε πως θέλουμε να συνεχίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ηγεσία του κόμματος ξέρει πότε να λαμβάνει αποφάσεις και ξέρει πώς πρέπει να λειτουργεί με ενωτικό τρόπο», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments