Αθλητισμός

Γιοβάνοβιτς: “Η νίκη μας δίνει χρόνο και ηρεμία”

Γιοβάνοβιτς: “Η νίκη μας δίνει χρόνο και ηρεμία”

Πηγή Φωτογραφίας: [371672] UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ποδαρικό με το... δεξί έκανε στο "Γ. Καραϊσκάκης" το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν εμφανώς ικανοποιημένος
Ποδαρικό με το… δεξί έκανε στο “Γ. Καραϊσκάκης” το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα των ελλήνων διεθνών που επικράτησαν 3-0 της Φιλανδίας
Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, τόνισε μεταξύ άλλων:

“Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι κ;ι ήθελα να μπούμε με νίκη στη διοργάνωση. Την ήθελα για πολλούς λόγουςκαι αυτό ήταν εξ΄ αρχής το ζητούμενο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Για μένα λοιπόν μετράει ότι μπήκαμε με τον ιδανικό τρόπο. .

Αρχικά δεν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όπως θα επιθυμούσα. Είτε παίζαμε με την μπάλα στα πόδια, είτε όχι, η εικόνα μας δεν με ικανοποίησε.

Η Φινλανδία είναι ήρεμη με τη μπάλα, ξέρει να παίξει και να δημιουργήσει χώρους. Εμείς είχαμε αρκετά… θέματα, αλλά το γκολ του φώτη μας βοήθησε να απαλλαγούμε από το άγχος αλλά και να κάνουμε καλύτερη διαχείριση.

Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα ωστόσο με ικανοποιεί το γεγονός πως τα παιδιά προσπαθούν πολύ. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Χρειάζεται να αφομοιωθούν αρκετές πληροφορίες για να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα. Αυτό που μετράει για εμένα είναι ότι στην ομάδα υπάρχει ταλέντο και προσωπικότητες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.

Εκπροσωπούμε μια χώρα και πρέπει να παρουσιάζουμε κάτι καλό. Είμαι ευχαριστημένος γιατί παρά το ότι υποφέραμε, μαθαίνουμε.

Η νίκη μας δίνει χρόνο για να δουλέψουμε με ηρεμία“.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι τραγούδησε το ελληνικό εθνικό ύμνο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε: “Είναι λογικό να τραγουδάω τον εθνικό ύμνο. Είμαι τόσα χρόνια εδώ, τα παιδιά μου γεννήθηκαν εδώ, αν δεν τον ήξερα θα ήταν παράλογο. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω τα παιδιά και την ομάδα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments