Αθλητισμός

Παναθηναϊκός AKTOR – Αναντολού Εφές: Άνετη νίκη για τους πράσινους [83-72]

Παναθηναϊκός AKTOR – Αναντολού Εφές: Άνετη νίκη για τους πράσινους [83-72]

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Παρά τις πολλές τους απουσίες οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν άνετα της Αναντολού Εφές με 83-72 και πλέον περιμένουν την ενσωμάτωση Ναν και Οσμάν.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Τσεντεβίτα ο Παναθηναϊκός AKTOR, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν της Εφές με 83-72 και κατέκτησαν το τρόπαιο. Το σημαντικότερο, όμως, ήταν για τον Εργκίν Αταμάν το γεγονός πως για ένα ακόμα ματς οι παίκτες του έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο, ειδικά αν αναλογιστούμε την εποχή στην οποία βρισκόμαστε αλλά και τις απουσίες που είχε να διαχειριστεί ο Τούρκος τεχνικός. Ο Παναθηναϊκός AKTOR παρατάχθηκε με τους ίδιους 9 παίκτες (όπως και στην αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα), μιας και για ένα ακόμα ματς έμειναν εκτός οι Σλούκας, Λεσόρ, Γιουρτσεβέν και Αντετοκούνμπο.

Αυτό δεν έμοιαζε όμως να επηρεάζει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία από το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού κόντρα στην «οικοδέσποινα» έδειξε να ανεβάζει ρυθμούς.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης «ζεστάθηκαν» από νωρίς, προηγήθηκαν με 6-0 με δύο τρίποντα από τους Γκραντ και Μήτογλου και καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης περιόδου είχε τον απόλυτο έλεγχο. Στο 5’ το σκορ ήταν στο 13-10, ο Γκραντ «χτύπησε» και πάλι με γκολ-φάουλ για το 16-10, ενώ Παπαπέτρου και Μήτογλου έκαναν τη διαφορά στη συνέχεια, μέχρι και το 26-14 του πρώτου δεκάλεπτου που προήλθε από πολύ ωραία προσπάθεια του Παπαπέτρου στο χαμηλό post.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments