Αθλητισμός

Πάτησε Ελλάδα ο παιχταράς Οσμάν: «Είμαστε οι καλύτεροι, πάμε πάλι για τη Euroleague»

Πάτησε Ελλάδα ο παιχταράς Οσμάν: «Είμαστε οι καλύτεροι, πάμε πάλι για τη Euroleague»

Πηγή Φωτογραφίας: [371688] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΣΕΝΤΙ ΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Τσεντί Οσμάν προσγειώθηκε στην Αθήνα

Ο Τσεντί Οσμάν προσγειώθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (8/9) ως το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και έδειξε από την πρώτη στιγμή τις διαθέσεις του, τονίζοντας ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι η καλύτερη της Ευρώπης και θα έχει και φέτος ως στόχο την κατάκτηση της Euroleague.

Η ισπανική εφημερίδα As έκανε λόγο για «dream team» μετά την απόκτηση του Τούρκου φόργουορντ και κάπως έτσι, όπως φαίνεται, σκέφτεται και ο ίδιος, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση της Euroleague για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Ήταν μεγάλη διαδικασία. Εύκολη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός. Ξέρω πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό όπως και τον Αταμάν που ήταν προπονητής μου όταν ήμουν παιδί. Είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι της ομάδας», είπε αρχικά ο Οσμάν, ο οποίος ερωτηθείς για το αν μίλησε με τον προπονητή για τον ρόλο που θα έχει είπε πως «δεν μιλήσαμε ακόμα για τον ρόλο μου στην ομάδα, ξέραμε ότι θα έρθω σήμερα και ότι εκείνοι θα γυρίσουν σήμερα. Αύριο θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να μιλήσουμε».

Συνεχίζοντας, ο Τούρκος πρώην ΝΒΑer τόνισε ότι «θέλω το back to back με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα. H Euroleague είναι ακόμα πιο δύσκολη. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πάμε για back to back. Έβλεπα τη Εuroleague και μου λείπει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά στη διοργάνωση. Έρχομαι σε μια ομάδα με 7 Euroleague, μια ομάδα που κατέκτησε τη διοργάνωση πέρυσι. Ανυπομονώ. Είμαι ενθουσιασμένος και ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι της ομάδας. Ξέρω ορισμένες ελληνικές λέξεις. Καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments