Διεθνή

Μπους: Καμιά προτίμηση μεταξύ Τραμπ και Χάρις

Μπους: Καμιά προτίμηση μεταξύ Τραμπ και Χάρις

Πηγή Φωτογραφίας: CNN

Καμία προτίμηση ή πρόθεση ψήφου δεν πρόκειται να εκφράσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, στις προσεχείς εκλογές

Ο ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, δεν σχεδιάζει να εκφράσει την υποστήριξή του προς κάποιον υποψήφιο ούτε να αποκαλύψει ποιον θα ψηφίσει ο ίδιος και η σύζυγός του, Λόρα, στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος.

«Έχει αποσυρθεί από τις πολιτικές διαδικασίες για την προεδρία εδώ και πολλά χρόνια», δήλωσε ο εκπρόσωπος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί.

Η ανακοίνωση έγινε μία ημέρα αφού ο αντιπρόεδρος του Μπους, ο Ντικ Τσέινι, ανακοίνωσε πως, μολονότι ρεπουμπλικανός, θα ψηφίσει την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Καμάλα Χάρις και όχι τον ρεπουμπλικανό πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τσέινι, ο οποίος διετέλεσε από το 2001 ως το 2009 αντιπρόεδρος επί προεδρίας Μπους, δήλωσε την Παρασκευή ότι «στην 248ετή ιστορία του έθνους μας, ουδέποτε υπήρξε ένα άτομο που να αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τη δημοκρατία μας από τον Ντόναλντ Τραμπ».

Η Χάρις δήλωσε χθες, Σάββατο, πως η υποστήριξη της υποψηφιότητάς της από τον Ντικ Τσέινι και την κόρη του, την Λιζ, πρώην μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, είναι «θαρραλέα» επειδή βάζει τη χώρα μπροστά από το πολιτικό κόμμα.

Ο Μάικ Πενς, ο οποίος υπηρέτησε για τέσσερα χρόνια ως αντιπρόεδρος του Τραμπ, έχει δηλώσει πως δεν θα υποστηρίξει το πρώην αφεντικό του, αλλά δεν έχει υποστηρίξει την Χάρις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments