Lifestyle

Συγκινεί η Αλεξανδράκη: «Μπορεί η οικογένειά μας να διαλύθηκε, αλλά…»

Συγκινεί η Αλεξανδράκη: «Μπορεί η οικογένειά μας να διαλύθηκε, αλλά…»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram dimitra alexandraki//Συγκινεί η Αλεξανδράκη: «Μπορεί η οικογένειά μας να διαλύθηκε, αλλά...»

Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έπειτα από αφιέρωση του αδελφού της.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Αλεξανδράκης, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Άθωνα και έκανε μια ανάρτηση από το σημείο, αφιερώνοντας αυτή τη νέα «τρέλα» του όπως έγραψε, στην αδελφή του, Δήμητρα.

«Τα όρια μας είναι καλό να τα δοκιμάζουμε, γιατί αλλιώς δε θα μάθουμε ποτέ τις δυνατότητες που μας έδωσε ο δημιουργός μας… Υ.Γ. Την κορυφή του Άθωνα την αφιερώνω στην αδελφή μου, Δήμητρα που με στηρίζει στις τρελές επιλογές μου και είναι πάντα δίπλα μου. @dimitraalexandraki1», έγραψε ο Ανδρέας Αλεξανδράκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

alexandraki-2.jpg

Η ανάρτηση για τον αδελφό της

Το μοντέλο έσπευσε να αναδημοσιεύσει την ανάρτηση του αδελφού της στο Instagram και μάλιστα έκανε και μία συγκινητική αναφορά στη σχέση τους. Παράλληλα αναφέρθηκε στη διάλυση της οικογένειας.

«Πάντα θα είσαι ο μικρούλης μου! Πάντα θα είμαι δίπλα σου! Μπορεί η οικογένειά μας να διαλύθηκε, αλλά εμείς θα είμαστε πάντα ένα! Σ’ αγαπάω φούλη μου!», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της.

alexandraki-adelfos.jpg
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments