Πολιτική

Άδωνις: Η αυτοτελής φορολόγηση των εφημεριών ικανοποιεί το βασικότερο αίτημα των ιατρών του ΕΣΥ

Άδωνις: Η αυτοτελής φορολόγηση των εφημεριών ικανοποιεί το βασικότερο αίτημα των ιατρών του ΕΣΥ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις: Η αυτοτελής φορολόγηση των εφημεριών ικανοποιεί το βασικότερο αίτημα των ιατρών του ΕΣΥ

Για το ΕΣΥ ο πρωθυπουργός επεφύλασσε τις περισσότερες θετικές εκπλήξεις

Την αυτοτελή φορολόγηση των εφημεριών των ιατρών χαιρετίζει, με ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η αυτοτελής φορολόγηση των εφημεριών είναι το κυριότερο αίτημα του ιατρικού κόσμου του ΕΣΥ. Ο υπουργός Υγείας τονίζει πως, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν ορισμένα ΜΜΕ, η αυτοτελής φορολόγηση σε συνδυασμό με τη λειτουργία των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων και τα νέα κίνητρα στους γιατρούς για τις άγονες περιοχές συμβάλλει αποφασιστικά στην περαιτέρω βελτίωση του ΕΣΥ.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Χθες στην ομιλία του στην 88η ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σημαντικές εξαγγελίες για την Οικονομία και τον οδικό χάρτη για την Ελλάδα έως το 2027. Για το ΕΣΥ όμως έκρυβε τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Η αυτοτελής φορολόγηση της αμοιβής των εφημεριών των ιατρών ικανοποιεί το βασικότερο τους αίτημα και συμβάλει καθοριστικά ως κίνητρο και παραμονή και εισόδου στο ΕΣΥ. Σε συνδυασμό με την ΚΥΑ για τα κίνητρα για τα Περιφερειακά άγονα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας αλλά και με την άμεση έναρξη του προγράμματος των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων αλλάζει όλο το ΕΣΥ! Προχωρούμε με τις μεταρρυθμίσεις μας όσο και αν κάποιοι ψευδώς για πολιτικούς σκοπούς μας κατηγορούν διαρκώς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments