Πολιτική

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Θα βάλουμε 1.000 κάμερες στην Αθήνα και θα έρχεται η κλήση στον παραβάτη

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Θα βάλουμε 1.000 κάμερες στην Αθήνα και θα έρχεται η κλήση στον παραβάτη

Πηγή Φωτογραφίας: [371680] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 88ης Δ.Ε.Θ. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πάταξη της παραβατικότητας

Κατηγορηματικός ότι θέλει να πατάξει την παραβατικότητα εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αθήνα.

«Θα βάλουμε 1.000 κάμερες στην Αθήνα και θα έρχεται η κλήση στον παραβάτη», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό να περιοριστεί η παραβατικότητα.

Μητσοτάκης από ΔΕΘ: «Η συζήτηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει τον Ιανουάριο»

Για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και την πιθανή υποψηφιότητα του Νίκου Δένδια, ανέφερε: «Η συζήτηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει τον Ιανουάριο. Είναι προσβλητική η όποια συζήτηση. Να σεβαστούμε τον θεσμό», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Στόχοι μας η αύξηση των μισθών και η αναβάθμιση του ΕΣΥ

Για τους στόχους που έχει θέσει μέχρι το τέλος της τετραετίας απάντησε ο Ελληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη ΔΕΘ.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρώτος στόχος είναι η αύξηση μισθών: «Πρέπει ο μισθός να είναι 1.500 ευρώ το 2027 και ο κατώτατος μισθός να είναι 950 ευρώ»

Δεύτερος στόχος, όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας: «Αναδεικνύονται συχνά οι παθογένειες του ΕΣΥ. Πρέπει το 2027 να έχουμε πιο καλοπληρωμένους γιατρούς, νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments