Πολιτική

Οργισμένος ο Κασσελάκης: Εξευτέλισαν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, φορώντας τους κουκούλα

Οργισμένος ο Κασσελάκης: Εξευτέλισαν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, φορώντας τους κουκούλα

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Οργισμένος ο Κασσελάκης: Εξευτέλισαν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, φορώντας τους κουκούλα

«Θα λογοδοτώ εκεί που πάντα λογοδοτώ, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ»

«Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη κιόλας ημέρα την ψήφο των μελών του κόμματος. Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα τα ξέρετε όλα», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη δευτερολογία του μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής εναντίον του.

«Εξευτέλισαν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα», είπε ακόμη, για να συμπληρώσει: «Θα λογοδοτώ εκεί που πάντα λογοδοτώ, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είμαι λυτρωμένος διότι είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκα πρόεδρος. Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος. Όσα πέρασα έναν χρόνο τώρα, τα ξέρετε όλα. Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία, η νομενκλατούρα και διάφορες φράξιες, να ξεφτιλίζουν τα αξιότιμα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα και να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος.

Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε, συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Είχε περάσει νωρίτερα η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη μετά την ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, επί συνόλου 295 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, ψήφισαν διά ζώσης ή τηλεφωνικά 286 μέλη. Υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισαν 163 μέλη, κατά ψήφισαν 120, δύο παρόν και ένα άκυρο.

Μετά το αποτέλεσμα εκκινούν οι διαδικασίες για εκλογή νέου αρχηγού από τη βάση του κόμματος. Πρώτος σταθμός θα είναι η σύγκληση εκτάκτου Συνεδρίου, που θα προκηρύξει η Κεντρική Επιτροπή και το οποίο θα ορίσει την ημερομηνία των εκλογών και τους υποψηφίους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments