Πολιτική

Πολάκης σε Ακρίτα: Είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα

Πολάκης σε Ακρίτα: Είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πολάκης σε Ακρίτα: Είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα

Στην Έλενα Ακρίτα απάντησε ο Παύλος Πολάκης

Στην Έλενα Ακρίτα απάντησε ο Παύλος Πολάκης σχετικά με την ανάρτησή της για την τεκνοθεσία, κάνοντας διευκρίνιση σε χθεσινή του δήλωση, ενώ εξηγεί τον λόγο που τον έχει οδηγήσει να υιοθετήσει αυτή τη στάση.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης έγραψε:

«Για να τελειωνει η συνειδητη σπεκουλα απο ορισμενους που προσπαθουν να αντιπαρατεθουν στη χθεσινη προγραμματικη μου ομιλια λεγοντας «ο Πολακης ειναι αντίθετος στην τεκνοθεσια-υιοθεσια και για τα ομοφυλα και τα ετερόφυλα ζευγαρια»!!» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ναι ειμαι αντίθετος και το εχω πει πολλες φορες, στην τεκνοθεσια μεσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομοφυλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια!! Η απαντηση στο γιατι ειναι αυτα που συνεβησαν στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια με την αγοραπωλησια βρεφων!!! Προφανως και δεν εννοουσα την υιοθεσία. Βρειτε κατι άλλο να αντιπαρατεθειτε στην ομιλα που εκανα χθες! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…».

Ελ. Ακρίτα για Π. Πολάκη: Ούτε καλημέρα. Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου

Την ενόχλησή της με την χθεσινή τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη για την τεκνοθεσία, στη διάρκεια της απάντησής του στον Στέφανο Κασσελάκη, έδειξε η Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε κάποιο σημείο πως είναι «αντίθετος με την τεκνοθεσία και για τα ετερόφυλα και όχι μόνο για τα ομόφυλα», με την βουλευτή Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σημειώνει: «Ούτε καλημέρα – Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments