Trash

H Ριάνα είναι μια χρυσή θεά στη νέα καμπάνια του J’ Adore

H Ριάνα είναι μια χρυσή θεά στη νέα καμπάνια του J’ Adore
Η Ριάνα είναι η νέα μούσα του Dior. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η νέα καμπάνια του εμβληματικού αρώματος J’ Adore του γαλλικού οίκου, όπου πρωταγωνιστεί η 36χρονη τραγουδίστρια

Η Ριάνα είναι η νέα μούσα του Dior. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η νέα καμπάνια του εμβληματικού αρώματος J’ Adore του γαλλικού οίκου, όπου πρωταγωνιστεί η 36χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, η οποία αντικατέστησε την επί σειρά ετών μούσα του αρώματος, Σαρλίζ Θερόν.

Το βίντεο της καμπάνιας σκηνοθέτησε ο Steven Klein. «Δυνατή, εκθαμβωτική και εμπνευσμένη, η Ριάνα ενσαρκώνει τη θριαμβευτική φύση και το ελεύθερο πνεύμα του J’adore μέσα από τον φακό του Steven Klein. J’adore και Ριάνα, ένα νέο χρυσό όνειρο ξεκινά» αναφέρει η λεζάντα στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι του οίκου Dior στο YouTube.

Υπό τη μελωδία της επιτυχίας της RiRi του 2016 «Love on the Brain», στο βίντεο η σταρ περπατά στις αίθουσες του παλατιού των Βερσαλλιών στη Γαλλία και φοράει ένα υπέροχο λαμπερό χρυσό φόρεμα και περπατά στο νερό με τακούνια. «Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα», λέει η ίδια στο τέλος του βίντεο.

Η Ριάνα, η οποία ανακοινώθηκε ως το πρόσωπο του J’Adore πριν από λίγο καιρό, μετρά μια μακρά σχέση με τον Dior. Εκτός από το γεγονός ότι έχει παρευρεθεί σε αρκετές επιδείξεις μόδας του οίκου, με πιο πρόσφατη την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, έγινε η πρώτη μαύρη πρέσβειρα του Dior το 2015.

«Για πάνω από δύο δεκαετίες, το άρωμα είναι ένας λαμπρός και πιστός σύντροφος για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, το άρωμα μιας δυνατής, απελευθερωμένης και ανεξάρτητης γυναίκας, που συντονίζεται απόλυτα με την προσωπική ιστορία της Ριάνα», ανέφερε επίσημο δελτίο τύπου του γαλλικού brand.

Η νέα καμπάνια του J’ Adore με τη Ριάνα

«Αυτό το άρωμα, που γνωρίζω και αγαπώ εδώ και τόσο καιρό, σημαίνει τόσα πολλά για τις γυναίκες», δήλωσε η Ριάνα. «Είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα, είναι ένας σύντροφος και σημείο αναφοράς. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που συμμετέχω σε αυτήν την περιπέτεια και που συμβάλλω σε αυτήν μέσα από τον κόσμο μου, την ιστορία μου, τις ρίζες μου, καθώς και τη δημιουργικότητά μου και τη δική μου θηλυκότητα».

Το γυναικείο άρωμα της μάρκας Dior ισορροπεί ανάμεσα στο λουλουδάτο και το φρουτώδες, διαθέτοντας αρωματικές νότες από ylang-ylang, τουρκικό τριαντάφυλλο Δαμασκού, jasmine grandiflorum και ινδικό jasmine sambac.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments