Ελλάδα

Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω,μόνο αυτό μου έχει μείνει»

Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω,μόνο αυτό μου έχει μείνει»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω,μόνο αυτό μου έχει μείνει»

Η Μάρθη Ψαροπούλου, θα γιόρταζε τα 20ά γενέθλια της τον περασμένο Απρίλιο

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από αυτή τη μαύρη επέτειο για τη χώρα, η μητέρα της Μαρία Καρυστιανού που εκπροσωπεί τις οικογένειας των θυμάτων, μίλησε στο larissanet για την εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά και την πίστη για δικαιοσύνη για τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

«Ένα χρόνο μετά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν υπάρχει σημαντική βελτίωση πέρα από αυτά που συνέβησαν την πρώτη εβδομάδα. Έχουμε δύο ανθρώπους στη φυλακή, ένα μπάζωμα για το οποίο δεν ξέρουμε τίποτα και δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες και κάποιες ανακρίσεις, αλλά τίποτα ουσιώδες. Ένα χρόνο μετά είμαστε στο ίδιο σημείο», σημειώνει η ίδια στην αρχή της συζήτησης.

«Γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη κινείται με τους δικούς της ρυθμούς», συνεχίζει συμπληρώνοντας ότι, «θεωρούσαμε ότι το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί ήταν να δοθεί μία προτεραιότητα και μία σοβαρότητα στο έγκλημα των Τεμπών. Χρειαζόντουσαν περισσότεροι ανακριτές για να κινηθεί η διαδικασία, ενώ δεν δόθηκαν πότε απαντήσεις σε εμάς. Η Δικαιοσύνη συνεχίζει να κινείται με αργούς ρυθμούς και πλέον οι κινήσεις της δεν μας εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη».

«Το μόνο που έχουμε εμείς από την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι τις δύο με τρεις ενημερώσεις από τον Άρειο Πάγο, ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μας αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν μεγάλου μεγέθους υπολείμματα ανθρώπων, άρα… δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε, ενώ ενδιάμεσα μας δίνουν και συμβουλές ψυχολογικής φύσεως», συμπληρώνει η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων Τεμπών.

Καρυστιανού

«Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδίσω, αυτό το θεωρώ δεδομένο. Δεν θα αφήσω αυτό που συνέβη και θα συνεχίσω να κυνηγάω την υπόθεση», εξηγεί σημειώνοντας πως στο δρόμο της εμφανίζονται οι άνθρωποι και ελάχιστες πληροφορίες για να συνεχίσει.

«Πρέπει να διεκδικούμε το δίκιο μας, δεν έχει σημασία αν οι συγκυρίες είναι αντίθετες. Θα ταλαιπωρηθούμε, αλλά σίγουρα θα δικαιωθούμε», προσθέτει η ίδια.

Η κα Καρυστιανού ζει με μοναδικό στόχο «να μπουν οι υπεύθυνοι στη φυλακή και να τιμωρηθούν για όλη την αδιαφορία και την απερισκεψία τους», σημειώνει που πλέον στη ζωή της ψάχνει να βρει δικαίωση για την κόρη της και τα υπόλοιπα θύματα που ήταν πάνω στο τρένο.

«Η ζωή μου είναι αφιερωμένη μόνο σε αυτό και το κάνω με τέτοιο τρόπο που θαρρείς πως έχω πάρει μία μεγάλη ανάσα και τρέχω και η επόμενη ανάσα θα είναι όταν έρθει η δικαίωση. Είναι πόνος, οργή και θυμός, αλλά θα τους δικαιώσουμε. Δεν μας έχει μείνει κάτι άλλο. Σίγουρα δεν θα μείνουμε βουβοί, άλαλοι και ήσυχοι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» προσθέτει.

Καρυστιανού για Τέμπη: « Γιατί κάηκε το παιδί μου κ. Μητσοτάκη;»

Το ερώτημα “γιατι κάηκε το παιδι μου κ. Μητσοτακη” απευθύνει ευθέως στον πρωθυπουργό, η Μαρία Καρυστιανού. Με μακροσκελή ανάρτηση της στο Facebook υπογραμμίζει πως “όλα οσα αποκαλύπτονται είναι αλήθεια”.

ΚαρυστιανούΗ ίδια αναφέρει: «Ο τεχνικός μας σύμβουλος , κ. Κοκοτσάκης και η ομάδα του , που δέχθηκαν άδικη επίθεση με σκοπό την αποδόμηση της μελέτης τους, δικαιώθηκαν ως προς τα αποτελέσματα της έρευνας τους. Ο «υποδειγματικός» ανακριτής οφείλει τώρα να εισακούσει τα αιτήματα μας περί διερεύνησης της έκρηξης…».

Διαβάστε την ανάρτηση της:

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ! Μετά τη μέγιστη επιστημονική επιβεβαίωση από ειδικό καθηγητή των ΗΠΑ, η έκρηξη οφείλεται σε αρωματικούς υδρογονάνθρακες. ΟΧΙ! Τα άκαυστα έλαια σιλικόνης των μηχανών ΔΕΝ προκάλεσαν την έκρηξη! Το παράνομο φορτίο που μετέφερε το εμπορικό , έκαψε 30 ανθρώπους…. Ο τεχνικός μας σύμβουλος , κ. Κοκοτσάκης και η ομάδα του , που δέχθηκαν άδικη επίθεση με σκοπό την αποδόμηση της μελέτης τους, δικαιώθηκαν ως προς τα αποτελέσματα της έρευνας τους. Ο «υποδειγματικός» ανακριτής οφείλει τώρα να εισακούσει τα αιτήματα μας περί διερεύνησης της έκρηξης… Αν βεβαια δεν είχε «ξεχάσει» να ζητήσει τα βίντεο της εμπορικής , θα είχαμε νωρίτερα τις απαντήσεις που ψάχνουμε… Ποιος το φόρτωσε; Ποιος θα παραλάμβανε;; Το ίδιο θα είχε βοηθήσει αν είχε απαιτήσει να έχει τα πραγματικά ηχητικά στην δικογραφία και οχι να μας κοροϊδεύει με το στικάκι που του δώσανε…. Γιατί τέτοιο μοντάζ στα ηχητικά;;; Τι φοβούνται ότι θα μαθευτεί;; Τελικά, δυστυχώς , ΟΥΤΕ θεωρίες συνομωσίας, ΟΥΤΕ μπαζο-αερολογίες, ΟΥΤΕ «ταχύτατη και αποτελεσματική δικαιοσύνη» βιώσαμε μέχρι στιγμής στο έγκλημα των Τεμπών… ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ….. Γιατί κάηκε το παιδί μου κ. Μητσοτάκη; Πηγή: alldailynews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments