Διεθνή

Μελάνια Τραμπ: Ζητά απαντήσεις από τις Μυστικές Υπηρεσίες για την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της

Μελάνια Τραμπ: Ζητά απαντήσεις από τις Μυστικές Υπηρεσίες για την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της

Πηγή Φωτογραφίας: Evan Vucci | Συντελεστές: AP//

Η Μελάνια Τραμπ μέσα σε ένα βίντεο 34 δευτερολέπτων αναφέρει ότι η σιωπή των Αρχών είναι "βαριά", καθώς υπάρχουν περισσότερα πράγματα στην ιστορία που πρέπει να αποκαλυφθούν

Σε μία σπάνια παρέμβαση προχώρησε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο που αμφισβητεί τον ρόλο των Αρχών στην υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας αιχμές για συνωμοσία, ενώ υποστηρίζει ότι δεν αποκαλυφθεί πλήρως η ιστορία της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, η Μελάνια Τραμπ μέσα σε ένα βίντεο 34 δευτερολέπτων που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει ότι η επίθεση ήταν μία «φρικτή, οδυνηρή εμπειρία», ενώ αναφέρει ότι η σιωπή των Αρχών είναι «βαριά», καθώς υπάρχουν περισσότερα πράγματα στην ιστορία που πρέπει να αποκαλυφθούν.

Το βίντεο της Μελάνια Τραμπ

Υπανιγμοί για παραλείψεις των Μυστικών Υπηρεσιών από τη Μελάνια Τραμπ

Σε αυτήν τη σπάνια παρέμβαση η Μελάνια Ντραμπ είναι μαυροντυμένη, ενώ υπάρχει σκοτεινό φόντο με δυσοίωνη μουσική, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για παραλείψεις της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ και των Αρχών.

Το βίντεο έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, την ίδια ημέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ με τη Δημοκρατική αντίπαλό του, Καμάλα Χάρις, ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων έχουν ήδη δημιουργήσει μια ειδική ομάδα για να ερευνήσουν την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου στις 13 Ιουλίου.

Η δημοσίευση του βίντεο έγινε την ίδια ημέρα που οι Ρεπουμπλικάνοι ετοιμάζονται να διερευνήσουν σε βάθος την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, ενώ αναμένεται η κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της Μελάνια Τραμπ με τίτλο «Melania» την 1η Οκτωβρίου. Το βίντεο κλείνει με την αναφορά στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, αφήνοντας ερωτήματα για το αν θα αναφερθεί στην απόπειρα δολοφονίας.

Η Μελάνια Τραμπ, παρά το ότι διατηρεί χαμηλό προφίλ από τότε που ο Τραμπ έφυγε από τον Λευκό Οίκο το 2021, προκαλεί αίσθηση με αυτή την κίνηση. Η ίδια δεν έχει εμπλακεί ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ για το 2024, αλλά το βιβλίο της προκαλεί ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη φορά που αφηγείται η ίδια την ιστορία της. Παραμένει ασαφές αν θα συμμετάσχει σε περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου ή αν θα αναφέρει το περιστατικό της απόπειρας στις σελίδες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments