Lifestyle

Βασάλος για Φαίη Σκορδά: «Μας είπαν στο Mega να μη λέμε τίποτα για την καινούργια της σχέση»

Βασάλος για Φαίη Σκορδά: «Μας είπαν στο Mega να μη λέμε τίποτα για την καινούργια της σχέση»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//

"Και ο Γιώργος Λιάγκας τα έχει με Μαρία Αντωνά, αλλά απ’ ότι ξέρουμε, δεν παίρνω και όρκο" υπογράμμισε, επίσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος

“Και ο Γιώργος Λιάγκας τα έχει με Μαρία Αντωνά, αλλά απ’ ότι ξέρουμε, δεν παίρνω και όρκο” υπογράμμισε, επίσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Με ένα κοινό βίντεο στο Youtube εγκαινίασαν ο Fipster και η Μαίρη Συνατσάκη τη συνεργασία τους όπου και μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το μεσημέρι της Τρίτης. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο νεαρός personal trainer έμελλε να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στην επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έμαθα ότι η Φαίη Σκορδά τα έχει με έναν αρχιτέκτονα. Μας ήρθε μία… τέτοια στο Mega να μη λέμε τίποτα για τη σχέση της. Εδώ είναι Youtube λέμε ό,τι θέλουμε».

«Και ο Γιώργος Λιάγκας τα έχει με Μαρία Αντωνά, αλλά απ’ ότι ξέρουμε, δεν παίρνω και όρκο» πρόσθεσε ακόμα, περί κουτσομπολιών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε αυτή τη νέα μίνι διαδικτυακή του συνέντευξη.

Για την τηλεοπτική ιστορία, δε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρεθεί προσεχώς για μια ακόμα σεζόν στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments