Lifestyle

Ο απίστευτης χλιδής γάμος της Μις Λίβανος στην Ελλάδα -Στο ΟΑΚΑ η δεξίωση [pics]

Ο απίστευτης χλιδής γάμος της Μις Λίβανος στην Ελλάδα -Στο ΟΑΚΑ η δεξίωση [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram zrnweddings και ziadraphaelnassar

Εντυπωσιακές φωτογραφίες έρχονται στο «φως» μέσω social media από τον απίστευτης χλιδής γάμο τής Μις Λίβανος στην Ελλάδα

Εντυπωσιακές φωτογραφίες έρχονται στο «φως» μέσω social media από τον απίστευτης χλιδής γάμο τής Μις Λίβανος στην Ελλάδα, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ziad Raphael Nassar Weddings (@zrnweddings)

Η 29χρονη Μις Λίβανος, Μάγια Ρεΐντι, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φέχμι Καραγκουλά -ο οποίος είναι εγγονός του ιδρυτή της αραβόφωνης εφημερίδας An Nahar-, σε μια ρομαντική τελετή σε ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ ακολούθησε δεξίωση απόλυτης χλιδής στο ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, καθώς οι δυο τους είχαν ενωθεί αρχικά με πολιτικό γάμο, τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο.

Μις Λίβανος: Ο γάμος στο λευκό, παραμυθένιο σκηνικό και το πάρτι κάτω από την αψίδα Καλατράβα

Στις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει μέσω Instagram, το ευτυχισμένο ζευγάρι καταγράφεται τόσο στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής όσο και στο μεγάλο πάρτι που ακολούθησε, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από την αψίδα Καλατράβα, στην είσοδο του ΟΑΚΑ.

Στον χώρο όπου τελέστηκε το μυστήριο κυριάρχησε το λευκό χρώμα, με λευκά λουλούδια να έχουν επιλεχθεί για τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου του πολυτελούς ξενοδοχείου, που θύμιζε σκηνικό από παραμύθι. Λευκές ομπρέλες προστάτευαν τους καλεσμένους από τον ήλιο, με τη νύφη να επιλέγει ένα λιτό νυφικό, με αποκαλυπτική πλάτη.

Η ίδια, ωστόσο, έκανε πριγκιπική εμφάνιση στη δεξίωση που ακολούθησε στο ΟΑΚΑ, με την ουρά του νυφικού της να απλώνεται για πολλά μέτρα.

Τα τραπέζια στον χώρο στολίστηκαν με λευκά λουλούδια, κεριά και πιάτα με χρυσές λεπτομέρειες, όπου είχαν τοποθετηθεί ευχαριστήρια μηνύματα του ζευγαριού για τους καλεσμένους που τους τίμησαν.

Τη μουσική της βραδιάς είχε αναλάβει ορχήστρα, με διάφορους ερμηνευτές να διασκεδάζουν τους πολυάριθμους καλεσμένους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρίνα Βερνίκου με τη Βίκυ Καγιά, με τη γνωστή φωτογράφο να δημοσιεύει σχετικές εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την όμορφη γαμήλια γιορτή της Μάγια Ρεΐντι και του Φέχμι, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Καρίμ. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατελείωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Είθε αυτή να είναι η αρχή πολλών καταπληκτικών περιπετειών μαζί!».

Φωτογραφίες και βίντεο από τη δεξίωση του γάμου δημοσίευσε και το διάσημο μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος βρισκόταν επίσης ανάμεσα στους καλεσμένους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments