Πολιτική

Πολάκης: Μέχρι τις αρχές Νοέμβρη να γίνει εκλογή αρχηγού – Ελπίζω να μην ισχύουν τα σενάρια για Κασσελάκη

Πολάκης: Μέχρι τις αρχές Νοέμβρη να γίνει εκλογή αρχηγού – Ελπίζω να μην ισχύουν τα σενάρια για Κασσελάκη
«Προφανώς και θα είμαι υποψήφιος»

Τη θέση του για όσα πρόκειται να συζητηθούν στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης προσερχόμενος στην Κουμουνδούρου.

Ο βουλευτής Χανίων τάχθηκε με το στήσιμο καλπών όσο το δυνατόν γρηγορότερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι το τραύμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επουλωθεί και να κλείσει γρήγορα με την έκφραση της γνώμης των μελών του. Αυτό θα υποστηρίξω και σήμερα. Το πρώτο καθήκον πλέον είναι να οργανώσουμε την πάλη να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Να εκλέξουμε ηγεσία για να οργανώσει αυτή την πάλη».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να είναι και πάλι υποψήφιος, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε: «Φυσικά και μπορεί να είναι. Αυτές οι ακρότητες που ακούγονται δεν είναι η πραγματική κατάσταση. Αλλά εδώ και κυκλοφορούν σενάρια ότι περιμένει δημοσκόπηση για να φτιάξει άλλο κόμμα, ελπίζω να μην ισχύουν. Εγώ το είπα και δεσμεύτηκα, θεωρώ ότι και οι υπόλοιποι θα το κάνουν, και ο Κασσελάκης είτε κατέβει είτε δεν κατέβει και οι υπόλοιποι σύντροφοι (σ.σ. ότι θα παραμείνουν στο κόμμα).

Το αργότερο που πρέπει να γίνει είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, δεν έχουμε περιθώριο να πάμε παραπέρα. Το παραπέρα σημαίνει κατάσταση παραλυτική. Προφανώς και θα είμαι υποψήφιος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments