Πολιτική

Συρεγγέλα: Με το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» θα λυθούν προβλήματα των κτηριακών εγκαταστάσεων των σχολείων

Συρεγγέλα: Με το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» θα λυθούν προβλήματα των κτηριακών εγκαταστάσεων των σχολείων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Συρεγγέλα: Με το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» θα λυθούν προβλήματα των κτηριακών εγκαταστάσεων των σχολείων

«Συνεργαζόμαστε όλοι, ώστε τα παιδιά μας να έχουν αξιοπρεπή σχολεία»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» θα λύσει χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στις κτηριακές εγκαταστάσεις των σχολείων, τόνισε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24 η κυρία Συρεγγέλα σημείωσε ότι κύριος φορέας υλοποίησης του προγράμματος θα είναι η ανώνυμη εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές» του Ελληνικού Δημοσίου και πως στην προσπάθεια θα συμβάλλει και η ιδιωτική πρωτοβουλία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «συνεργαζόμαστε όλοι, ώστε τα παιδιά μας να έχουν αξιοπρεπή σχολεία».

Τέλος, η γραμματέας της ΝΔ αναφέρθηκε και στη νέα δημόσια ψηφιακή πλατφόρμα erga.gov.gr λέγοντας πως, μέσω αυτής οι πολίτες μπορούν να δουν τι έχει υλοποιηθεί ή σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα έργα στις Περιφέρειες, τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους.

«Εμείς δεν μιλάμε με θεωρίες» δήλωσε εμφατικά η κυρία Συρεγγέλα και πρόσθεσε: «Εμείς κάνουμε πράξεις, είμαστε πάντα πάνω από το πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε. Αυτό που θα πούμε, αυτό θα κάνουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments