Ελλάδα

Καιρός σήμερα Τετάρτη [11/9]: Έντονες βροχές και καταιγίδες [vid]

Καιρός σήμερα Τετάρτη [11/9]: Έντονες βροχές και καταιγίδες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Καιρός σήμερα Τετάρτη [11/9]: Έντονες βροχές και καταιγίδες [vid]

Συνεχίζει και σήμερα Τετάρτη (11/09), το έντονο πέρασμα της η κακοκαιρία

Συνεχίζει και σήμερα Τετάρτη (11/09), το έντονο πέρασμα της η κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ, σε αρκετές περιοχές της ελληνικής επικράτειας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι καταιγίδες και οι βροχές θα είναι ιδιαίτερα έντονες σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Σε ότι αφορά την θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 30 βαθμούς.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και έως τις απογευματινές ώρες στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες στη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (Θάσος, Σαμοθράκη, Αγ. Ευστράτιος και Λήμνος) προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα. Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και έως τις απογευματινές ώρες στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά κυρίως ηπειρωτικά όπου θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 25 με 26 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments