Lifestyle

«Αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα, να κρατάω 2 πλάσματα. Κλαίω από ευγνωμοσύνη στον Θεό»

«Αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα, να κρατάω 2 πλάσματα. Κλαίω από ευγνωμοσύνη στον Θεό»

Πηγή Φωτογραφίας: megalanea.gr//«Αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα, να κρατάω 2 πλάσματα. Κλαίω από ευγνωμοσύνη στον Θεό»

«Αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα, να κρατάω 2 πλάσματα. Κλαίω από ευγνωμοσύνη στον Θεό»

«Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος γι’ αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο», εξομολογήθηκε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: Βρέθηκαν στην εκκλησία που παντρεύτηκαν ανήμερα της επετείου τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανήμερα της επετείου του βρέθηκε στην ίδια εκκλησία που παντρεύτηκαν, αλλά αυτή τη φορά με τα δυο τους παιδιά. Πρόκειται για ένα ερημικό εξωκλήσι σε ένα επίσης έρημο νησί, το «Νησί του Σικελιανού».

Ο Χάρης Χριστόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από την επίσκεψή τους και συγκίνησε με τα γραφόμενά του.

«Πριν από έξι χρόνια, σε ένα έρημο νησάκι με ένα εξωκλήσι, δώσαμε αιώνιους όρκους αγάπης και σεβασμού, ενώπιον θεού, και ανθρώπων.

Σήμερα την ίδια ημέρα γυρίζουμε στην ίδια εικόνα μπροστά με δυο αγγελικές ψυχές μέσα στα χέρια μας, για να ξανά προσευχηθώ, ακριβώς με τα ίδια λόγια που είπα και τότε στον Άγιο Νικόλα. Σε ευχαριστώ Θεέ μου, σε ευχαριστώ γυναίκα μου….» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά τους:

Πηγή: www.tilestwra.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments