Lifestyle

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Πηγή Φωτογραφίας: instagram eltopalidou//Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αντιθέτως, η Έλενα Τοπαλίδου έχει ακόμη αναρτημένα, στιγμιότυπα από τον γάμο τους

Ο Νίκος Κουρής διέγραψε τις κοινές αναρτήσεις του με την Έλενα Τοπαλίδου, όπως για παράδειγμα, τις φωτογραφίες που είχαν από τη μέρα του γάμου τους, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Την ίδια ώρα, ο ηθοποιός φαίνεται να σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram την σύζυγό του, η οποία όμως, από τη δική της πλευρά, δεν έχει σβήσει τις φωτογραφίες του γάμου τους.  Η χορεύτρια έχει ακόμη δημοσιευμένες τις αναρτήσεις από τον Δεκέμβριο με τα στιγμιότυπα από το πάρτι μετά τον γάμο και την αφιέρωση αγάπης στον σύζυγο και τον γιο της.

Πλέον, το προφίλ του Νίκου Κουρή στην εφαρμογή περιλαμβάνει ως επί το πλείστον, φωτογραφίες που αφορούν τη δουλειά του, κάτι που πιθανό να δείχνει ότι ο ίδιος επιθυμεί να χρησιμοποιεί τα social media, μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Ο γάμος τους Το ζευγάρι παντρεύτηκε έπειτα από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους, Πέτρου την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο γιο τους ήταν εκείνος που συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία.

«Κάθε μέρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε;» είχε δηλώσει σε συνέντευξη η Έλενα Τοπαλίδου και είχε πει σχετικά με το νυφικό της: «Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη».

gamos_koyris__5_
gamos_koyris__6_
kourhs-gamos-es__11_
kourhs-gamos-es__6_
kourhs-gamos-es__12_
gamos_koyris_arthro
kourhs-gamos-es__8_

Ο Νίκος Κουρής είχε αποκαλύψει ότι παντρεύεται στην εκπομπή «Στούντιο 4» τον περασμένο Οκτώβριο. Σχετικά με το τι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια και επέλεξαν να παντρευτούν, ο ηθοποιός είχε απαντήσει: «Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Και ο τρόπος που θα το κάνω και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει γιατί πρέπει να ικανοποιηθούμε από αυτό γιατί πρέπει να το φτιάξουμε με έναν τρόπο που θα είναι αγαπημένος για εμάς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι».

Στο τέλος, ο Νίκος Κουρής είπε: «Πιστεύω πως τα παιδιά θέλουν τα στερεοτυπικά πράγματα. Νομίζα πως για τον Πέτρο ήταν το ίδιο να έχουμε παντρευτεί ή να μην έχουμε παντρευτεί, ενώ δεν είναι».

gamos_koyris__4_
gamos_koyris__2_
gamos_koyris__3_

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments