Πολιτική

Ακρίτα άρση ασυλίας: “Δεν πρόκειται να κρυφτώ”

Ακρίτα άρση ασυλίας: “Δεν πρόκειται να κρυφτώ”

Πηγή Φωτογραφίας: [368675] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αιτία για την κατάθεση της μήνυσης αποτέλεσε ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα social media κατά της συζύγου του πρωθυπουργού

Με ευρύτατη πλειοψηφία 264 «υπέρ» ήρε η Ολομέλεια του κοινοβουλίου την ασυλία της κυρίας Ελενας Ακρίτα μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον της η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Αιτία για την κατάθεση της μήνυσης αποτέλεσε ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα στα social media κατά της συζύγου του πρωθυπουργού. Η ανάρτηση μάλιστα είχε προκαλέσει την αντίδραση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων πως «η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά».

Κατά την συζήτηση του δικαστικού αιτήματος άρσης της βουλευτικής ασυλίας στην Ολομέλεια η κυρία Ακρίτα ζήτησε από τους βουλευτές να ψηφίσουν υπέρ της άρσης, επέμεινε στους ισχυρισμούς ενώ υποστήριξε πως η κυρία Γκραμπόφσκι πρέπει να αποφασίσει “εάν είναι πολιτικό πρόσωπο ή ιδιώτης”.

Από την άλλη πλευρά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης χαρακτήρισε την τοποθέτηση της κυρίας Ακρίτα υποκριτική και πρόσθεσε «ως πολιτικοί μπορούμε να συγκρουόμαστε, αφήνοντας όμως εκτός της οικογένειες μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments