Πολιτική

Τζάκρη: “Στα όρια της προβοκάτσιας τα όσα λέγονται περί νέου κόμματος Κασσελάκη”

Τζάκρη: “Στα όρια της προβοκάτσιας τα όσα λέγονται περί νέου κόμματος Κασσελάκη”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τζάκρη: “Στα όρια της προβοκάτσιας τα όσα λέγονται περί νέου κόμματος Κασσελάκη”

«Στα όρια της προβοκάτσιας» κινείται σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη

«Στα όρια της προβοκάτσιας» κινείται σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη η συζήτηση περί νέου κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη. Η κα Τζάκρη μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ είπε συγκεκριμένα: «Aυτό για το νέο κόμμα είναι κάτι στα όρια της προβοκάτσιας. Άμα πει ο ίδιος κάτι για νέο κόμμα ελάτε να με ξαναρωτήσετε αλλά σε κάθε περίπτωση ρωτήσετε και τον ίδιο». Ερωτηθείσα για την εκτίμησή της σχετικά με το αν ο κ Κασσελάκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος η κα Τζάκρη είπε: «Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης. Αναμένει τις τελικές αποφάσεις των οργάνων για να αποφασίσει». «Εγώ χθες στην πολιτική γραμματεία πρότεινα Συνέδριο στις 6 Οκτωβρίου με τους εκλεγμένους σύνεδρους του Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχει λόγος να υποβληθούμε σε νέα έξοδα και νέα χρονοβόρα διαδικασία. Υπάρχει κίνδυνος οικονομικής κατάρρευσης αν αργήσει η εκλογή νέου προέδρου» τόνισε επίσης η κα Τζάκρη.

Πρόσθεσε ότι «ο κ Κασσελάκης μια τον Φεβρουάριο και μια στο καταστατικό συνέδριο, προσπάθησε να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από την εσωστρέφεια. Για μια ακόμη φορά όμως μια γραφειοκρατία που είναι ίδια με αυτή που γκρέμισε τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα λέγονται 87,90,100, οι ίδιοι άνθρωποι είναι, αξιοποιώντας έναν συσχετισμό στην Κεντρική Επιτροπή που δεν έχει ενσωματώσει τον συσχετισμό Κασσελάκη διότι είχε εκλεγεί το 2019, ακύρωσε αυτό το άλμα προς τα μπροστά και αντί να επιμένει στην αλλαγή Μητσοτάκη επέμεινε στην αλλαγή Κασσελάκη». Αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο έγινε η ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή, η Θεοδώρα Τζάκρη είπε: «μια ψηφοφορία που έχει στοιχεία και της μυστικής και της φανερής είναι μια διαδικασία αντιφατική, ερμαφρόδιτη, τραγελαφική, ήταν λίγο από όλα για να χειραγωγηθεί το αποτέλεσμα. Αντίκειται στη λογική μια φανερή και μυστική ψηφοφορία». Υπάρχουν επιχειρήματα και υπερ της μυστικής και υπερ της φανερής.

«Ο Παύλος Πολάκης συντάχθηκε με τους διώκτες του»

Η κα Τζάκρη εξέφρασε, επίσης, τη λύπη της που «ο Παύλος Πολάκης συντάχθηκε με τους διώκτες του, αυτούς που ζητούσαν τη διαγραφή του από το κόμμα» «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν πηγαίνει από εδώ και από εκεί. Αισθάνομαι δεσμευμένη από την εκλογή Κασσελάκη. Αν κατέβει υποψήφιος θα τον στηρίξω γιατί σέβομαι την απόφαση των μελών» πρόσθεσε. Υπογράμμισε ότι πρέπει να τελειώσει η βεντέτα εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. «Θα πρέπει να υπάρξουν καθαρές λύσεις και να τερματιστούν οι συμβιβασμοί. Αυτή πρέπει να είναι η προσπάθεια όλων μας», είπε. Κλείνοντας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «κάποιοι πανηγυρίζουν κιόλας, ενδεχομένως, αλλά πρέπει να προβληματιστούν ιδιαιτέρως μια τέτοια στιγμή. Αυτό είναι δώρο και προς το ΠΑΣΟΚ και προς τη Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments