Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σπουδαία διάκριση για τον Ελ Κααμπί [pic]

Ολυμπιακός: Σπουδαία διάκριση για τον Ελ Κααμπί [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: [371524] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Δεν σταματούν οι διακρίσεις για τον επιθετικό του Ολυμπιακού

O Aγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχτηκε Transfermarkt παίκτης της σεζόν 2023/24 της Stoiximan Super League, με τον Μαροκινό επιθετικό να παραλαμβάνει το βραβείο του

Δεν σταματούν οι διακρίσεις για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έγραψε ιστορία την περασμένη σεζόν με τους ερυθρόλευκους.

Ο Μαροκινός επιθετικός πραγματοποίησε μια ονειρική σεζόν πέρυσι, καθώς πέτυχε 33 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ ήταν και ο «χρυσός» σκόρερ στον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα, χαρίζοντας στους Πειραιώτες τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο 31χρονος killer, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης τόσο του Conference League, όσο και της Stoiximan Super League, είχε ακόμα μία διάκριση, καθώς ψηφίστηκε ως ο Transfermarkt παίκτης της σεζόν 2023/24 από το ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Ελ Κααμπί παρέλαβε το βραβείο του.

Θυμίζουμε ότι ο Ελ Κααμπί την περσινή σεζόν σε 50 εμφανίσεις σημείωσε 33 γκολ, ενώ φέτος έχει ξεκινήσει «καυτός» με δύο γκολ σε 3 αναμετρήσεις που έχει παίξει με τον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments