Αθλητισμός

Το πήραν απόφαση οι Σέρβοι για Πετρούσεφ

Το πήραν απόφαση οι Σέρβοι για Πετρούσεφ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Το πήραν απόφαση οι Σέρβοι για Πετρούσεφ

Τι λένε στη Σερβία για Πετρούσεφ, Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα

Στη Σερβία επικαλούμενοι και δηλώσεις του βοηθού του Σφαιρόπουλου, κόουτς Γεραγωτέλλη, θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη αρνητικά για την ομάδα του Βελιγραδίου.

«Ουσιαστικά μάς απασχόλησε το καλοκαίρι όταν “χτίζαμε” το ρόστερ. Από ‘κει και πέρα, απ’ τη στιγμή που δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” να έρθει σε εμάς, είτε κανονικά είτε ως δανεικός, δεν μας έχει ξαναπασχολήσει το θέμα. Θεωρούμε πως είναι κάτι το οποίο αν συνέβαινε θα ήταν μια επιπλέον προσθήκη και επιλογή. Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτήν τη στιγμή, προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα να είναι έτοιμη χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας καθόλου το θέμα Πετρούσεφ», ήταν τα λόγια του βοηθού του Σφαιρόπουλου, κόουτς Γεραγωτέλλη, μετά το τέλος του φιλικού των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Κάπως έτσι, στη Σερβία σημειώνουν πως πλέον δεν υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσει τον Πετρούσεφ ο Ερυθρός Αστέρας, αφού έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ποτέ σοβαρά σε συζητήσεις για τον Σέρβο φόργουορντ-σέντερ, που είναι στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Filip Petrušev (@filip3petrusev)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments