Ειδήσεις

Υποψήφιος για το ΔΣ του ΕΒΕΑ ο επιχειρηματίας Νίκος Κοσμόπουλος

Υποψήφιος για το ΔΣ του ΕΒΕΑ ο επιχειρηματίας Νίκος Κοσμόπουλος
Ο επιχειρηματίας Νίκος Κοσμόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Ο επιχειρηματίας Νίκος Κοσμόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου, και ο κ. Κοσμόπουλος θα συμμετάσχει με τον συνδυασμό «Το ΕΒΕΑ στα μέλη του», με επικεφαλής τον Νίκο Σοφιανό.

Ο Νίκος Κοσμόπουλος, μέσα από την ενεργή του παρουσία στον επιχειρηματικό κόσμο και την εμπειρία του, προσβλέπει στη συμβολή του στην αναβάθμιση και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Αθήνα. Στόχος του είναι η υποστήριξη των μελών του ΕΒΕΑ, με έμφαση στις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Με την πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού, Νίκου Σοφιανού, ο κ. Κοσμόπουλος επιθυμεί να συμβάλει στην ανανέωση του ΕΒΕΑ, δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση και την ενδυνάμωση των μελών του, με καινοτόμες πρωτοβουλίες και λύσεις.

Οι επερχόμενες εκλογές θα αποτελέσουν κομβικό σημείο για τη μελλοντική πορεία του Επιμελητηρίου, καθώς το ΕΒΕΑ καλείται να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη της οικονομίας της πρωτεύουσας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments