Lifestyle

«Είσαι κοντός κι αγύμναστος, εγώ θέλω έναν άντρα κυβικά, φεύγω»: 36χρονη παράτησε άντρα στο First Dates

«Είσαι κοντός κι αγύμναστος, εγώ θέλω έναν άντρα κυβικά, φεύγω»: 36χρονη παράτησε άντρα στο First Dates

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//«Είσαι κοντός κι αγύμναστος, εγώ θέλω έναν άντρα κυβικά, φεύγω»: 36χρονη παράτησε άντρα στο First Dates

Μια 36χρονη γυναίκα στο ριάλιτι γνωριμιών «First Dates» παράτησε σύξυλο τον άντρα

Μια 36χρονη γυναίκα στο ριάλιτι γνωριμιών «First Dates» παράτησε σύξυλο τον άντρα, καθώς δεν της άρεσε καθόλου, ενώ παράλληλα τον χαρακτήρισε και αγύμναστο.

Μάλιστα για τη συγκεκριμένη ενέργειά της, η 36χρονη δέχθηκε αρκετή αλλά και ταυτόχρονα σκληρή κριτική κυρίως από τα social media και το twitter ή αλλιώς «X».

Απίστευτο σκηνικό: 36χρονη παράτησε σύξυλο άντρα σε ριάλιτι γνωριμιών – Φωτιά στο twitter

Η αντίδραση μια παίκτριας στον συνοδό της στο First Dates, κατάφερε να προκαλέσει αμηχανία αλλά και οργή στους τηλεθεατές. Η παίκτρια δεν είχε τακτ και αποχώρησε από το ραντέβου λέγοντας πως ο άντρας είναι κοντός και αγύμναστος. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι συνέβη

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ένας διαγωνιζόμενος έκανε την παρουσιάστρια να… σαστίσει μόνο και μόνο με το όνομά του. Όσο η Καρίνα περίμενε έναν δυναμικό, με αυτοπεποίθηση και κυρίως ψηλό άνδρα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκε το ραντεβού της παίκτριας στην είσοδο του εστιατορίου.

Το ραντεβού του Έρωτα με την Καρίνα πήγε πολύ άσχημα, με την παίκτρια μάλιστα να φεύγει στη μέση του ραντεβού. Ένας από τους λόγους που τον απέρριψε ήταν επειδή είναι… κοντός και αγύμναστος.

Εννοείται πως το Twitter πήρε «φωτιά» και δεν ήταν λίγοι εκείνοι έκαναν λόγο για απρεπή συμπεριφόρα της κοπέλας.

Πηγή: diaforetiko.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments