Lifestyle

Έλενα Τοπαλίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Νίκο Κουρή

Έλενα Τοπαλίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Νίκο Κουρή

Πηγή Φωτογραφίας: instagram eltopalidou//Έλενα Τοπαλίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Νίκο Κουρή

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram της έκανε η Έλενα Τοπαλίδου μετά τις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Κουρή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Νίκος Κουρής έχει διαγράψει τις αναρτήσεις από τη μέρα του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου και η μόνη φωτογραφία που έχει είναι με το γιο του και την έχει κάνει unfollow στο Instagram. Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

kouris-topalidou.jpg

Η κίνηση του ηθοποιού να διαγράψει τις αναρτήσεις από τη μέρα του γάμου τους, ενώ έχει κάνει και unfollow τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου προκάλεσε ερωτηματικά.

Δημοσίευμα της εφημερίδας On Time αναφέρει ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση.

kouris-topalidou.jpg

Συγκεκριμένα αναφέται ότι: «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση».

Η Ελένα Τοπαλίδου έκανε και το πρώτο της story μετά τα όσα ακούγονται για την ίδια και τον Νίκο Κουρή αναδημοσιεύοντας ένα story που έκανε κάποια για την ίδια από τη μικρού μήκους ταινία “Bella” του 2020.

1b705aefa061437b85a0a695c25e46d7.jpg
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments