Lifestyle

Νεκρός ο γνωστός Makeup artist Στέλιος Μιχαήλ. Ήταν μόλις 36 ετών

Νεκρός ο γνωστός Makeup artist Στέλιος Μιχαήλ. Ήταν μόλις 36 ετών

Πηγή Φωτογραφίας: instagram stelios_michael//Νεκρός ο γνωστός Makeup artist Στέλιος Μιχαήλ. Ήταν μόλις 36 ετών

Ο Στέλιος έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου 2024, αφήνοντας πίσω του φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που τον αποχαιρετούν με συγκίνηση και θλίψη

Με βαθιά θλίψη έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του Στέλιου Μιχαήλ, ενός από τους πιο αγαπητούς επαγγελματίες στον τομέα της ομορφιάς.

Ο Στέλιος έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου 2024, αφήνοντας πίσω του φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που τον αποχαιρετούν με συγκίνηση και θλίψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν γνωστός στον ευρύτερο κύκλο του λόγω της επαγγελματικής του πορείας ως make-up artist.

Για χρόνια είχε καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ταλαντούχους στο χώρο, κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό τόσο των πελατών όσο και των συναδέλφων του. Οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, γεμάτες συγκινητικά λόγια, φανερώνουν το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω του.

stelios michail 2

Ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, κάτι που όμως δεν είχε καταφέρει να μειώσει την ενέργεια και τη θετική του διάθεση, ιδίως όταν ερχόταν σε επαφή με τους γύρω του. Η μάχη που έδινε ήταν γνωστή σε όσους τον πλησίαζαν, ενώ ο χαμός του σκόρπισε θλίψη σε πολλούς.

Η οικογένεια του Στέλιου, σεβόμενη τις ιδιωτικές τους στιγμές και τον πόνο της απώλειας, έχει ανακοινώσει πως δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια κατά την τελετή. Ωστόσο, προτρέπει όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τον Στέλιο να προσφέρουν αντί στεφάνων εισφορές για τη στήριξη της οικογένειας.

Μετά την είδηση του θανάτου του, οι διαδικτυακοί του φίλοι τον αποχαιρετούν με σχόλια κάτω από αναρτήσεις του στα social media:

sxolia1 1

Πηγή: ond.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments