Lifestyle

Χώρισε, έχει 2 παιδιά, συνεχίζει τις διακοπές της: Ουρές οι άντρες στο νησί για την 45άρα Ελληνίδα ηθοποιό

Χώρισε, έχει 2 παιδιά, συνεχίζει τις διακοπές της: Ουρές οι άντρες στο νησί για την 45άρα Ελληνίδα ηθοποιό

Πηγή Φωτογραφίας: instagram katerina_papoutsaki

Οι φωτογραφίες που μοιράζεται αποτυπώνουν την οικογένεια να περνά σχεδόν όλη την ημέρα σε ειδυλλιακές παραλίες

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζει να απολαμβάνει με πλήρη χαρά τις καλοκαιρινές της διακοπές, συνοδευόμενη από τους γιους της.

Οι φωτογραφίες που μοιράζεται αποτυπώνουν την οικογένεια να περνά σχεδόν όλη την ημέρα σε ειδυλλιακές παραλίες, αναδεικνύοντας την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης και της ευχαρίστησης που προσφέρει το καλοκαίρι. Η ηθοποιός έχει ταξιδέψει σε διάφορους προορισμούς κατά τη διάρκεια των διακοπών της, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα στυλάτες προτάσεις για μαγιό και beachwear, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της ως μία από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της περιλαμβάνει φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κίμωλο, όπου φαίνεται να απολαμβάνει την παραμονή της στο νησί με ενθουσιασμό. Ενδεικτικό της αγάπης της για τη θάλασσα είναι το εξαιρετικό μαύρισμα που έχει αποκτήσει. Στις φωτογραφίες, η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίζεται με ένα κομψό μαύρο μπικίνι, το οποίο τονίζει με απόλυτη αρμονία το καλογυμνασμένο σώμα της, επιβεβαιώνοντας την αίσθηση της ευεξίας και της φινέτσας που την χαρακτηρίζει.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ανέβασε selfie με μαγιό στην παραλία όμως όλοι πρόσεξαν το… τατουάζ που ήθελε να κρύψει

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου, η ηθοποιός ανέβασε ένα Instagram story από την παραλία, όπου ποζάρει για μια selfie, στην οποία κοιτάζει την κάμερα του κινητού της ενώ είναι ξαπλωμένη στην πετσέτα θαλάσσης της και κάνει ηλιοθεραπεία. Φοράει ένα κόκκινο μπικίνι σε animal print, όμως όλοι πρόσεξαν το τατουάζ της.

Δείτε την ανάρτησή της

Πριν λίγο καιρό, η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε ξανά στο Instagram, καλοκαιρινά στιγμιότυπα στα οποία πόζαρε την ώρα που χοροπηδάει στον αέρα, φορώντας ένα λευκό μπικίνι. Σε μια από τις φωτογραφίες, χαμογελάει στην κάμερα και στα υπόλοιπα στιγμιότυπα, απαθανατίζει τον εαυτό της αλλά και τα παιδιά της, από την παραλία.

Πηγή: ond.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments