Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Η συμμορία της μιζέριας βγάζει τα εσώψυχά της στο ΕΣΥ [vid,pics]

Άδωνις Γεωργιάδης: Η συμμορία της μιζέριας βγάζει τα εσώψυχά της στο ΕΣΥ [vid,pics]
Παίζει την ίδια κασέτα σε όλα τα νοσοκομεία

Στα χαρακτηριστικά των συνδικαλιστών που διαμαρτύρονται ενάντια σε κάθε μεταρρύθμιση στη δημόσια υγεία, αναφέρθηκε, σήμερα το πρωί, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά, ο υπουργός Υγείας μίλησε για την προσωπική εμπειρία του από τις επισκέψεις του σε νοσοκομεία, λέγοντας πως «έχω πάει σε 50 νοσοκομεία. Κάνω πάντα facebook live σε κάθε μου επίσκεψη σε δημόσιο νοσοκομείο. Η τελετουργία είναι πάντα η ίδια. Βλέπω συνδικαλιστές από την αριστερά, με τα ίδια πανό και τα ίδια συνθήματα. Πρόκειται για μια μειοψηφία γιατρών, που ανήκουν στο ΚΚΕ, την Ανταρσύα, ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ.  Ούτε ένα νοσοκομείο δεν μου έχει πει πως έχει λιγότερο προσωπικό από το 2019. Και κάνω το σταυρό μου και λέω «γιατί δεν υπήρχαν διαμαρτυρίες το 2019»; Ενδεικτικά είμαστε στο συν 71% στον προϋπολογισμό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Είναι δυνατόν το νοσοκομείο να λειτουργούσε καλύτερα με μείον 71% προϋπολογισμό; Και όμως η συμμορία της μιζέριας και της γκρίνιας διαμαρτύρεται. Και διαμαρτύρεται γιατί αυτό που την απασχολεί είναι πώς θα ρίξει τον Μητσοτάκη. Πώς θα τον ρίξει; Με το ΕΣΥ. Και ο ισχυρισμός μου δεν είναι ότι όλα πάνε τέλεια, ο ισχυρισμός μου είναι ότι δεν πάνε όλα χάλια.

Για παράδειγμα, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης εγκαινιάσαμε το καλύτερο μηχάνημα για την ανοσοθεραπεία. Αυτό θα αλλάξει την εικόνα της ανοσοθεραπείας στην Ελλάδα και θα αναβαθμίσει αφάνταστα το νοσοκομείο. Τη στιγμή που μιλούσα με το προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου και μου μιλούσαν για την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη, πετάγεται ένας συνδικαλιστής του ΚΚΕ και αρχίζει να παίζει την ίδια κασέτα με τα ίδια συνθήματα. Αυτή είναι η ίδια συμμορία της γκρίνια και της μιζέριας. Ίδια συνθήματα. Είναι μίζεροι ό,τι και να κάνω.

Το ίδιο συνέβη και με την ΕΙΝΑΠ και την ΟΙΝΓΕ, που δεν βρήκαν να πουν ένα καλό λόγο για τη θέσπιση της αυτοτελούς φορολόγησης των εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ. Πρόκειται για το κορυφαίο αίτημα του ιατρικού κλάδου και η κυβέρνηση το ικανοποιεί. Δεν είπαν μια καλή κουβέντα, δεν είπαν ένα «μπράβο». Ψίχουλα χαρακτηρίζεται από τους αριστερούς συνδικαλιστές. Συνδικαλισμός δεν είναι να βγάζουμε τα πολιτικά εσώψυχά μας στο ΕΣΥ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments