Πολιτική

Άδωνις: Ο Παππάς είναι ο Ρασπούτιν του ΣΥΡΙΖΑ, είναι περίπτωση προς μελέτη [pic]

Άδωνις: Ο Παππάς είναι ο Ρασπούτιν του ΣΥΡΙΖΑ, είναι περίπτωση προς μελέτη [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Από την καταδίκη με 13 – 0 στην εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ

«Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν περισσότερο κωμωδία», τόνισε, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποστήριξε πως «όλη αυτή η φασαρία, όλο αυτό που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να γίνεται κωμωδία. Το κόμμα είναι χωρισμένο σε Πολακικούς, σε οπαδούς του Κασσελάκη, σε φίλους του Τσίπρα και ούτω καθεξής. Και θέλω να πω ότι προσωπικά υπήρξα γαλαντόμος με τον Κασσελάκη. Είχα πει ότι δεν θα προλάβαινε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ενώ έπρεπε να έχω πει ότι δεν θα προλάβαινε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε τη ΔΕΘ. Πρόκειται για κάποιον που είναι εντελώς άσχετος με την πολιτική και ξαφνικά βρέθηκε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια θέση δύσκολη και απαιτητική».

«Το βαθύ κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχτηκε ποτέ την εκλογή του Κασσελάκη, ο οποίος τα έκανε όλα λάθος σε ένα κόμμα δύσκολο και χαώδες», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πρόσθεσε: «Δείτε τι συμβαίνει με τον Νίκο Παππά. Ο Παππάς είναι περίπτωση προς μελέτη, είναι case study. Από την καταδικαστική απόφαση του ειδικού δικαστηρίου με 13 – 0 στην εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ. Ο άνθρωπος είναι Ρασπούτιν. Αυτός είναι ο πραγματικός Ρασπούτιν του ΣΥΡΙΖΑ. Καθάρισε στην Κεντρική Επιτροπή τον Κασσελάκη, ο οποίος τον όρισε αρχηγό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments