Πολιτική

Άδωνις: Σημαντικά αυξημένες οι αποδοχές των γιατρών του ΕΣΥ σε σχέση με το 2019

Άδωνις: Σημαντικά αυξημένες οι αποδοχές των γιατρών του ΕΣΥ σε σχέση με το 2019

Πηγή Φωτογραφίας: [371075] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αναλυτικά ο πίνακας των αποδοχών

Αισθητή αύξηση παρουσιάζουν οι πραγματικές αποδοχές των ιατρών του ΕΣΥ σε σχέση με το 2019, όπως σημειώνει, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας τονίζει πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει επιδείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για τις μηνιαίες απολαβές του ιατρικού κόσμου, παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης και της αριστεράς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Ανεβάζω αυτόν τον πίνακα για να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και οι δημοσιογράφοι τις πραγματικές αποδοχές των ιατρών του ΕΣΥ, όπως έχουν διαμορφωθεί με όλες τις παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη την τελευταία πενταετία, σημαντικά αυξημένες σε σχέση με το 2019. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερες, αλλά δεν είναι και τόσο χαμηλές, όσο αυτές που αναπαράγονται διαρκώς στο Δημόσιο Διάλογο. Μην ξεχνάμε και τις γενικές αμοιβές στην Ελλάδα για όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Η Κυβέρνηση εμπράκτως στηρίζει το ΕΣΥ ό,τι και να φωνάζει διαρκώς η γνωστή «συμμορία της μιζέριας» της Άκρας Αριστεράς στα Νοσοκομεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments