Πολιτική

Πέτρος Παππάς: Με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «τι είναι αυτά που κάνετε,είναι εικόνα σοβαρού κόμματος;»

Πέτρος Παππάς: Με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «τι είναι αυτά που κάνετε,είναι εικόνα σοβαρού κόμματος;»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πέτρος Παππάς: Με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «τι είναι αυτά που κάνετε, είναι εικόνα σοβαρού κόμματος;»

«Έγινε μια βίαιη ανατροπή του Στέφανου Κασσελάκη, μια βίαιη ανατροπή της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που δέχομαι καθημερινά και μου προκαλεί μεγάλη θλίψη»

Τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα σχολίασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Πέμπτη 12/9 ο Πέτρος Παππάς. Εστίασε στην έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη και παράλληλα εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την επόμενη ημέρα.

«Αυτό που γνωρίζω, είναι πως έχουμε μπει σε μια περιδίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε μπει σε έναν περιττό κύκλο εσωστρέφειας, σε μια μακρά προεκλογική εκστρατεία 2,5 μηνών και αντί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που θέλαμε και θέλουμε να κάνουμε, να προσεγγίσουμε και να διευρύνουμε δηλαδή τη βάση μας, κινδυνεύουμε να χάσουμε όλα τα μέλη μας» υπογράμμισε μιλώντας στο Open.

«Έχουμε έναν κόσμο εξοργισμένο, έναν κόσμο που δεν πιστεύει στις διαδικασίες, έναν κόσμο που διαβάζει έγκριτους συνταγματολόγους, όπως τον κ. Κοντιάδη, ο οποίος λέει πως δεν έγινε η διαδικασία όπως έπρεπε, ότι ο πρόεδρος που χάνει την εμπιστοσύνη της Κεντρικής Επιτροπής, πηγαίνει στο Συνέδριο του κόμματος και αυτό κρίνει τις εξελίξεις και οδηγεί σε εκλογές» δήλωσε ο Πέτρος Παππάς.

Σε ερώτηση που του υποβλήθηκε αναφορικά με το αν η διαδικασία ανατροπής του Στέφανου Κασσελάκη ήταν «πραξικοπηματική» ο ίδιος απάντησε: «Έγινε μια βίαιη ανατροπή του, μια βίαιη ανατροπή της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που δέχομαι καθημερινά και μου προκαλεί μεγάλη θλίψη, είναι εκατοντάδες μηνύματα, τηλεφωνήματα, με σταματάνε άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε “τι είναι αυτά που κάνετε, είναι αυτή εικόνα σοβαρού κόμματος;”. Και μπορεί να παρουσιαστεί έτσι μια εικόνα κανονικότητας στον ΣΥΡΙΖΑ;».

«Έστησαν δηλαδή τον Κασσελάκη;» ήταν η επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων και ο Πέτρος Παππάς απάντησε: «Προφανώς, ήταν μια διαδικασία έωλη απ’ όπου και αν την πιάσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments