Πολιτική

Σκέρτσος κατά Δούκα: «Αντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια» [vid]

Σκέρτσος κατά Δούκα: «Αντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια» [vid]
Αυστηρή κριτική στον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα, άσκησε ο Υπουργός Επικρατείας

Αυστηρή κριτική στον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα, άσκησε ο Υπουργός Επικρατείας για τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συνέντευξή του στο One Channel.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του δημάρχου ο οποίος τόνισε ότι «οι ευθύνες για τα πλημμυρικά επεισόδια στην Αθήνα είναι της κυβέρνησης», ο κ. Σκέρτσος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «καλό είναι ο δήμαρχος αντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια»

«Τα ρέματα της Περιφέρειας Αττικής δεν νομίζω ότι συνετέλεσαν να πλημμυρίσει η Μαρασλή ή ο κάθετος δρόμος που διέρχεται τον Ευαγγελισμό. Νομίζω ότι εκεί είναι ένα πιο απλό ζήτημα με τον καθαρισμό των φρεατίων. Εκεί θέλουμε την αποτελεσματικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης σημείωσε ότι έχουν δίκιο οι πολίτες που ζητούν περισσότερες, ενώ για την οικονομία ανέφερε ότι πάει πολύ καλύτερα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας.

Σε ανάρτησή του νωρίτερα ο Υπουργός Επικρατείας ανέφερε:

«Οι πολίτες έχουν κάθε λόγο να είναι αυστηροί με την κυβέρνηση και να ζητούν επιτάχυνση και πιο αποτελεσματική εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολλών. Πιο γρήγορα, πιο δίκαια και πιο αποτελεσματικά είναι το “μότο” μας καθώς βαδίζουμε στον 6ο χρόνο διακυβέρνησης έχοντας ως αποστολή να επιβεβαιώνουμε καθημερινά πως μένουμε πιστοί στην εντολή που λάβαμε για μια Ελλάδα πιο δίκαιη, πιο παραγωγική, πράσινη, ψηφιακή, αυτόνομη, αυτάρκη και ισχυρή.

Με τον Stamatis Zacharos συζητήσαμε απόψε για πολλά θέματα (03.00-33.00), από την ακρίβεια και τα εισοδήματα, έως τις κάμερες στους δρόμους, την κλιματική κρίση, την ενεργειακή μετάβαση, τα μικρά και μεγάλα έργα που υλοποιούνται σε όλη τη χώρα αλλά και γιατί το επιτελικό κράτος δεν είναι ο «σπιούνος» της κυβέρνησης αλλά μια θεσμική παρακαταθήκη που βοηθάει τη δημόσια διοίκηση να λειτουργεί πιο συνεργατικά, με περισσότερη λογοδοσία, εσωτερικό έλεγχο αλλά και αποτελεσματικότητα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments