Πολιτική

Υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: [371679] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η απόφαση πρέπει να θεωρείται ως ειλημμένη

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ και θα αγωνιστεί εντός του κόμματος. Αυτή είναι η εκτίμηση των βουλευτών και στελεχών που τον συναντήθηκαν στην Αθήνα. Ήδη ενεργοποιούνται οι πυρήνες που διαθέτει στη Βουλή και στο κόμμα ο αποπεμφθείς πρόεδρος. Στο άμεσο μέλλον, ο Στέφανος Κασσελάκης προγραμματίζει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη διαψεύδονται οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση. Ωστόσο, αναμένεται ότι τις επόμενες ώρες ο Κασσελάκης θα διευκρινίσει τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί ο Μανώλης Καπνισάκης, στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, επικοινώνησε με τον Χρήστο Μαυροκεφαλίδη για να ρωτήσει ποιος έχει την ευθύνη του κόμματος. Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης τον κάλεσε και ρώτησε ποιος φέρει την ποινική και διοικητική ευθύνη του κόμματος αυτή τη στιγμή.

Ο κ. Μαυροκεφαλίδης του απάντησε ότι, δεδομένου ότι δεν έχει οριστεί αντικαταστάτης, την ευθύνη φέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, εκτός αν του υπογράψει μια εξουσιοδότηση.

Έτσι, φαίνεται ότι στην Πολιτική Γραμματεία θα ληφθεί απόφαση για τον μεταβατικό πρόεδρο ή την επιτροπή που θα αναλάβει την ευθύνη του κόμματος σύμφωνα με το νόμο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται έτοιμος να αντεπιτεθεί μετά την απομάκρυνσή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρόεδρος, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει νέα γραφεία για να φιλοξενήσει την ομάδα του, προχώρησε στο επόμενο βήμα. Δημιούργησε μια δική του ομάδα στο Viber, στην οποία συμμετέχουν δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments