Αθλητισμός

Νούμερα που ζαλίζουν: Αυτό είναι το φετινό μπάτζετ του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Νούμερα που ζαλίζουν: Αυτό είναι το φετινό μπάτζετ του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Πηγή Φωτογραφίας: [369783] EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού για την προσεχή αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χαβιέρ Μαέστρο

Στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού για την προσεχή αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χαβιέρ Μαέστρο μέσω της ιστοσελίδας «Encestando».

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χαβιέρ Μαέστρο μέσω της ιστοσελίδας «Encestando», αναφέρθηκε στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού και στην φορολογία που υπάρχει στη χώρα μας, σε πρόσφατο άρθρο του.

«35 εκατ. ευρώ το μπάτζετ για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού που εκμεταλλεύεται το ευνοϊκό φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του άρθρου του Ισπανού, που κάνει αναφορές και σε αυτά των Ρεάλ Μαδρίτης, Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα.

«Θα είναι η ομάδα με τις υψηλότερες δαπάνες για την πρώτη ομάδα, αν και τα στοιχεία για άλλους μεγάλους συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Εφές, η Αρμάνι Μιλάνο και η Φενέρμπαχτσε δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά. Η Μπαρτσελόνα θα είναι μεταξύ 27 και 29 εκατ. ευρώ στο ξεκίνημα, σύμφωνα με τον πρόεδρό της πριν από μερικές εβδομάδες. Η Μονακό δεν φτάνει τα 35 εκατ. ευρώ γιατί οι φόροι στο Πριγκιπάτο είναι πολύ χαμηλοί σε σχέση με άλλες χώρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments